• Van bőr az arcunkon!

   Szerző: Mátyásföld Klinika

   Szinte nincs olyan felnőtt, aki teljes mértékben elégedett lehet az arcbőrével. Persze a bőrproblémák szintje egészen különböző lehet, az egy-két pattanástól vagy tág pórustól a rosszindulatú bőrelváltozásokig.

   Sokan a kamaszkori és később is fennálló problémákkal inkább bezárkóznak, nem szívesen mennek mások közé. Pedig már önmagában a jó közérzet és önbecsülés miatt is érdemes lenne problémáinkkal szakorvoshoz fordulni. Természetes, hogy arcbőrünk épsége fontos számunkra, hiszen ezt látjuk nap, mint nap a tükörben, ahogy a minket körülvevő emberek felé is ez az egyik legszembetűnőbb „homlokzatunk”.

   Hirdetések

   A bőrgyógyászat ma már számos olyan nem kívánt elváltozást képes orvosolni, vagy tünetmentessé tenni, melyek jelentősen rontják a páciens életminőségét. Ezek közé tartoznak a nemkívánatos pigmentfoltok, a bőr túlzott öregedése, az aknés bőr, a pikkelysömör vagy a szervezet hibás működéséből adódó hajhullás, ami elhanyagolás esetén visszafordíthatatlanná válhat. A folyamatos kutatás-fejlesztés eredményeképp hatékonyan és rendkívül alacsony kockázattal kezelhetők a bőr öregedéséből adódó hibák is.

   Kevésbé ismert, kíméletes gyógymódok

   Mire utalnaka  bőrelváltozások? - Jó, ha tudja!


   Az arcon, elsősorban az orr körüli, illetve a szemzugban lévő csomókat ne nyomkodjuk, mert az agy felé préselhetjük a baktériumokat, szeptikus trombózist idézhetünk elő. Elváltozások a bőrön - Mire utalnak a göbök, csomók, kitüremkedések?

   A közhiedelemmel ellentétben nem csak az arckrémek vagy a kés alá fekvés közül választhatunk. Vannak olyan egyszerű beavatkozások, amelyek a szervezet öngyógyító mechanizmusait indítják be, ezáltal megújítva a kívánt területeket. Ezek közé tartoznak többek között a mezoterápia, dermarolleres kezelés, és a Drakula-terápia is.  Ezen eljárások során speciális vitaminkoktélt juttatnak a bőrbe, illetve a vérben található sejtmegújító anyagokat hasznosítják a bőr fiatalításának céljából.

   Mindemellett nem ritka, hogy bőrünk elváltozásai komoly problémáról árulkodnak, melyek kivizsgálását nem érdemes halogatnunk.

   Természetesen megbízható és alapos szakorvosra van szükség ahhoz, hogy a pusztán tüneti kezelés helyett valódi megoldást kapjunk.

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

   Dr Stehlich Gábor, bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus, átfogó ismeretekkel és sokéves tapasztalattal rendelkezik a bőrgyógyászati problémák kezelése terén, s ami még fontosabb, hogy elhivatott a megoldást illetően. Amellett, hogy a szakmában is elismert és megbecsült orvos, aki több nemzetközi és hazai előadást tartott és publikált már a kutatási területén, mégis alázattal fordul a betegek felé, és személyre szabott megoldást keres számukra.

   Bővebben a Drakula-terápiáról és bőrgyógyászati kezelésekről a Mátyásföld Klinika honlapján találnak információt, Stehlich Gábor szakorvos által végzett kezeléseknél.

   Drakula/ Vámpír/ PRP/ MyCells terápia from Mátyásföld Klinika on Vimeo.

   (Mátyásföld Klinika)

   Legutóbb frissült: 2012.01.09 09:16
   • WEBBeteg.hu