• Ami a rohanó embert megállítja

   Szerző: Mátyásföld Klinika

   Rengetegszer olvasni az újságok hasábjain ehhez hasonló szalagcímeket Rákot diagnosztizáltak a sztárnál, vagy Visszafordíthatatlan betegsége van. Sosem vettem igazán komolyan ezeket, elvégre eljárok sportolni, nem jellemző hogy egészségtelenül étkeznék, és szedek multivitamint. Ráadásul még csak 35 éves vagyok, egész életemben keményen dolgoztam, egy kis stresszbe meg nem fogok belehalni. (x)

   Az utóbbi időszakban tényleg kicsit erős volt a tempó, nem is tudom mikor pihentem ki magam úgy istenigazából. Fél éve csökkent a hazai képviselet létszáma a cégemnél, a hajtás miatt minket viszont elküldtek menedzserszűrésre. Ekkor derült ki, hogy van egy csomó a…

   Ez az eset bárkivel megtörténhet, és naponta meg is történik. Az egészséget semmi nem garantálja, csak rendszeres odafigyelés segít, hogy a problémákat időben felismerjük. Ma már a legmodernebb felszerelések, gyors és szolgálatkész szakember gárda áll rendelkezésre az elfoglalt emberek számára. Évente-félévente elég mindössze egy hétvégi napot rászánni a felfokozott élettempót folytató embereknek. Ezzel olyan problémákat szűrhetnek ki, mint a vezető haláloknak számító szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, vagy daganatos megbetegedések, már egészen fiatal korban is.

   Sokan élnek abban a tévhitben, hogy az egészségmegőrzés kellemetlen, időigényes vagy drága. Pedig egy professzionális klinikán a legmodernebb berendezéseket használják, és a lehető legkíméletesebb módon bánnak pácienseinkkel. Ráadásul menedzserszűrés alkalmával sokszor diagnosztizálnak rejtett, még panaszt nem okozó betegségeket is. Kényelmes és családias légkörben igénybe vehető menedzserszűrésről gondoskodik a Mátyásföld Klinika felkészült csapata.

   A Klinika zöldövezeti nyugodt környezetben, az Örs vezér tértől 12 percre várja azokat, akik az egészségük megőrzését szem előtt tartják, és hajlandók tenni is érte.

   A menedzserszűrést és a foglalakozás-egészségügyi szűréseket a Mátyásföld Klinikán Dr. Kozma Zsuzsanna belgyógyász végzi. Munkáját az alábbi szakterületekért felelős kollégák segítik: radiológus, urológus, nőgyógyász, labororvos, szükség szerint bőrgyógyász, sebész, és szemész szakorvos.

   Manager/menedzser szűres from Mátyásföld Klinika on Vimeo.

   Bejelentkezés menedzserszűrésre, foglalkozás-egészségügyi szűrésre és további tudnivalók a Mátyásföld Klinika honlapján.

   (Mátyásföld Klinika)

   Legutóbb frissült: 2012.01.10 08:31
   • WEBBeteg.hu