• Immunrendszerünk támasza: a C-vitamin

   Szerző:
   WEBBeteg

   A téli hónapok közeledtével a borongós, hideg időjárás próbára teszi egészségünket. A náthás, influenzás időszakban, ha nem fordítunk rá kellő figyelmet, szervezetünk kiszolgáltatott válik a kórokozókkal szemben. Azonban immunrendszerünk működését a megfelelő vitaminpótlással hatékonyan támogathatjuk. (x)

   Az antioxidáns C-vitamin az immunrendszer támogatására alkalmas, amelynek pótlásáról minden életkorban naponta kell gondoskodnunk, hiszen nem raktározódik a szervezetben, és kizárólag a táplálékkal juthatunk hozzá. A nyári időszakban természetes forrásban, a zöldpaprikában, paradicsomban, brokkoliban találkozhatunk vele, azonban a téli időszak megnövekedett vitaminigényét a zöldség és gyümölcs standok kínálatai, a citrusfélék önmagukban nem elégítik ki. Ezért érdemes megfelelő C-vitamint választani a patikából.

   Az étrend-kiegészítő Eurovit C-vitaminok napi szedésével az immunrendszerünk megfelelő működése télen is biztosítható.

   A C-vitamin fontosságáról

   A C- vitamin (aszkorbinsav) szervezetünkben sokrétű védőfunkciót lát el. Fokozza az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, fokozza azok működését, melyek így sikeresebben szállnak szembe a kórokozókkal. Csökkentheti a nátha, a meghűléses betegségek kialakulásának kockázatát. Antioxidáns tulajdonsága miatt véd a szabadgyökök sejtpusztító hatásával szemben. Elősegíti a szervezetben a vas felszívódását.

   A C-vitamin vízoldékony, a felesleget a szervezetünk kiüríti, éppen ezért túladagolni nem lehet.

   Gondoskodjon a családja minden tagjáról!

   A C-vitamin pótlás minden korosztály számára fontos. Gyermek- illetve serdülő korban a szervezet védekező rendszere még kialakulófélben van. Ennek támogatására segítségül hívhatjuk az Eurovit C-vitamin 100 mg-os változatát. Narancs illetve lime ízű rágótabletta formája miatt a gyerekek szívesen elfogadják.

   C-vitaminok felnőttek számára

   A tél beköszöntével nem csak a gyermekek betegedhetnek meg, a felnőtt szervezet is ugyanolyan kiszolgáltatott.

   Az Eurovit 250 mg-os C-vitamin napi szedésével az aktív és passzív dohányosok is gondoskodhatnak a megfelelő vitamin mennyiségről, hiszen a téli időszakban számukra kiemelten fontos a C-vitamin pótlása. Betegségek utáni lábadozás ideje alatt is a szokásosnál magasabb C-vitamin mennyiség ajánlott. Ilyenkor javasolt az Eurovit 500 mg-os C- vitamin tabletta szedése.

   Az Eurovit folyamatos felszívódású 1000 mg-os C-vitaminnal reggeltől estig biztosítható a felnőttek számára szükséges C-vitamin szint. Szedésével az immunredszer kiemelt támogatásáról gondoskodhatunk.

   Gondoskodjon Ön is időben a családja minden tagjáról. Egészségük megőrzésére, immunrendszerük támogatására válassza Ön is az Eurovit család C-vitaminjait!

   Az Eurovit vitamin C 100 mg narancs/ lime ízű rágótabletta (30x, 60x), az Eurovit C-vitamin 250 mg tabletta (30x), az Eurovit C-vitamin 500 mg tabletta (30x), valamint az Eurovit C-vitamin 1000 mg retard filmtabletta (30x) étrend-kiegészítő készítmények.

   Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

   Eurovit
   Alapvitaminok a mindennapok hőseinek

   A kockázatokról és a mellékhatásokról
   olvassa el a betegtájékoztatót
   vagy kérdezze meg kezelőorvosát,
   gyógyszerészét!

    

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu