• A járáskor fellépődő fájdalom a rossz keringés tünete lehet

   Szerző: Bilobil - Támogatott tartalom

   A keringési rendszerünk elégtelen működése agyi és végtagi vérellátási zavarokat okozhat, melyek számtalan panasz és tünet formájában megnyilvánulhatnak. Ilyen lehet például a járáskor, később pedig már nyugalmi helyzetben is jelentkező fájdalom, illetve a végtagok hűvössége. (X)

   Az emlékezet-gyengülés, a hangulati ingadozás, valamint a szédülés, fülzúgás, és alvászavarok a nem megfelelő agyi vérellátás következményei lehetnek. A fenti panaszokra megoldást jelenthetnek a Bilobil termékek, melyek hatóanyagai, a ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez.

   A vérkeringés feladata, hogy a sejteket oxigénnel és tápanyagokkal lássa el, eltávolítsa a szén-dioxidot és az anyagcsere termékeket. A megfelelő vérkeringésnek köszönhetően végtagi fájdalmaink csökkenhetnek és enyhülhet végtagjaink tartós hűvössége is.

   Hirdetés

   Hogyan javítható keringési rendszerünk állapota?

   Mindig törekednünk kell az egészséges életmódra: egészséges táplálkozással, káros szenvedélyeink elhagyásával. Az életmódbeli változtatásainkon túl válasszunk természetes eredetű, Bilobil készítményeket, mivel azok hatóanyaga a Ginkgo biloba kedvezően befolyásolhatja az általános agyi és végtagi keringést.

   Népszerű Bilobil készítmények

   Bilobil forte 80 mg kapszula segítségével a végtagi keringési zavarok esetében növelhető a fájdalommenetes járástávolság. A termék ajánlott memóriazavarok, fülzúgás, szédülés esetében is, amely tünetek agyi keringési és funkcionális zavarok esetében jelentkezhetnek.

   A Bilobil Vital kemény kapszula pedig még magasabb hatóanyagtartalommal (120 mg) enyhítheti a tüneteket.

   Válasszon Ön is Bilobil terméket ha a fenti tünetek közül valamelyiket tapasztalja!

   A kezelés megkezdése előtt tisztázni kell a tünetek eredetét, ugyanis a tünetek mögött álló alapbetegség külön kezelést igényelhet.

   Bilobil®. Keringés mesterfokon!>>

   A Bilobil forte 80 mg kapszula és a Bilobil Vital kemény kapszula vény nélkül is kiadható gyógyszerek. Hatóanyaguk: Ginkgo biloba levél száraz kivonata.

   A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

   (Bilobil)

   BILOB_2011.12._001

   Legutóbb frissült: 2011.12.06 13:26
   • WEBBeteg.hu