• Lélegzetvételre a boldog mosolytól!

   Szerző:
   WEBBeteg

   Ha a baba boldog, a mama is boldog. Egy baba önfeledt mosolya arról árulkodik, hogy minden rendben van. Az eldugult orrtól, náthától a baba nyűgös, hisztis, rosszul alszik. De mindez még a kisebb probléma. Az igazi baj akkor van, ha a felgyülemlett váladék további megbetegedésekhez, szövődményekhez vezet.

   Tehát elsőre nem is gondoljuk, mennyire fontos lehet az orrszívó porszívó az egész család életében, hiszen ezzel az egyszerű kis szerkezettel igen sok bajt tudunk megelőzni. Most, hogy közeleg az ősz, a hidegebb, nyirkosabb idő, megszaporodnak a megbetegedések. A kicsik közösségben gyorsan elkapják a cseppfolyós fertőzéseket. Fontos, hogy kéznél legyen az Orrszi Porszi, mert ezzel komolyabb bajokat is meg lehet előzni.

   Az orrdugulás nemcsak nehéz légzést okoz, de táptalaj lehet számos légúti megbetegedésnek. A megfelelő tisztítás tehát megelőzés is egyben!

   Pontosan mire és miért jó az Orrszi Porszi?

   • segít a besűrűsödött vagy beszáradt váladék oldásában és eltávolításában, csecsemőkorban elősegítve ezzel a szoptatást és cumiztatást,
   • megszabadítja az eldugult orrot a váladéktól, ami önmagában is enyhíti, vagy meg is oldja az orrlégzési panaszt,
   • segít a fül, orr, gégészeti problémák megakadályozásában, a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává,
   • a szabad légutak elősegítik a babák nyugodt alvását, étkezését, fejlődését.

   Milyen korban lehet elkezdeni, és meddig lehet használni az Orrszi Porszit?

    Újszülött kortól bármeddig. Például egy orrát fújni tudó nagy gyermek, vagy felnőtt esetén is használható, egy sűrű gyakori váladékürítéssel járó arcüreggyulladás esetén. Hiszen az orrszi kizárólag szívás által távolítja el a váladékot, orrfújáskor pedig a leszűkült orrjáraton keresztül erőltetett nagy erejű orrfújás, préselés, az orr melléküregeiből az arcüreg sinusaiba préselhetik a kórokozókkal teli kiürítendő váladékot, elnyújtva ezzel a gyógyulás időtartamát.

   Újdonság!

   Orrszi Porszi Orrtisztító Folyadék

   Használatával az esetlegesen orrfalra száradt váladékot oldjuk, így biztonságosan, a nyálkahártya séruülése nélkül tudjuk végezni az orrszívást.

   Összetételét tekintve az Orrszi Porszi Orrtisztító Folyadék 0,9%-os fiziológiás sóoldat, ami testazonos, megegyezik a könny összetételével. Nem csíp, nem irritál, csak nedvesít, fellazítja a váladékot, így annak eltávolítása könnyebbé válik.

   Az Orrszi Porszi orrszívót és Orrtisztító folyadékot keresse a gyógyszertárakban, bababoltokban!

   (Orrszi Porszi)

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu