• Revalid nyereményjáték - Kik voltak a szerencsések?

   Szerző: WEBBeteg

   Revalid termékekből álló ajándékcsomagot nyerhetett a WEBBeteg valamennyi regisztrált látogatója, amennyiben helyesen válaszolt a kérdésekre, és rámosolygott a szerencse. (x)

   Nyerteseink

   Vass Dóra

   Pávai Mónika  

   Hargita Istvánné  

   Nyereményjátékunk szerencsés nyertesei egy Revalid® termékekből álló ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak. Gratulálunk! A nyeremények átvételével kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel.

   Mikor segíthet a Revalid® kapszula?

   Revalid® kapszula

   A hajhullás oka és fajtája többféle lehet: az öröklött hajlamok, a káros környezeti hatások, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz és a helytelen táplálkozás mind-mind vezethetnek a ritkuló haj, a hajhullás, illetve kopaszodás kialakulásához. Ha viszont tudjuk, miért hullik a hajunk, akkor általában a hajhullás megszüntetése sem jelent megoldhatatlan feladatot! Egyik fontos lépés ebben a megfelelő tápanyagok bevitele, hiszen szinte minden a szervezetünkben dől el!

   A Revalid® kapszula kifejezetten a gondos haj- és körömápoláshoz szükséges anyagokból lett összeállítva: használata egészségesebbé, csillogóbbá változtatja a hajat, erősebbé, rugalmasabbá teszi a körmöket.

   • A búzacsíra kivonat megállítja a hajhullást.
   • A köleshéj kivonat elősegíti a haj és a körmök növekedését és újraképződését.
   • A kéntartalmú aminosavak elősegítik a haj és a körmök újraképződését, javítják azok szerkezetét.
   • A B-vitaminok optimalizálják a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét.
   • A  PABA (para amino benzoe sav) serkenti a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét.
   • Az ásványi anyagok (réz, vas, cink) nélkülözhetetlenek a hajhagymák és a körmök anyagcseréjének  biztosításához.

   A belülről tápláló, klinikailag igazolt hatású Revalid® kapszula hazánkban már évek óta nyújt segítséget a töredezett köröm, illetve a hajhullás ellen küzdőknek! A Revalid® kapszula a korszerű haj- és körömápolás hatékony „varázsszere” – akár már két hónap alatt megállítja a hajhullást, elősegíti a hajnövekedést!

   Játékszabályzat: A nyereményjátékban a WEBBeteg.hu 18. életévüket betöltött regisztrált felhasználói vehettek részt, függetlenül attól, hogy a játék kezdete előtt vagy utána regisztráltak. A játék 2011. július 7-án 16 óra 30 perckor kezdődött és 2011. július 28-én 12 órakor zárult. A játék időtartama alatt rögzített helyes megfejtők nyereménysorsoláson vettek részt, ahol a kisorsolt három szerencsés nyertes egy-egy Revalid termékekből álló ajándékcsomagot nyert. A sorsoláson nem indulhattak a H2Online Kft., a Teva Magyarország Zrt. és Szinapszis cégcsoport alkalmazottai, valamint azok közvetlen hozzátartozói. A nyertesek értesítése e-mailben történik. Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyeremény átvételére a soron következő pótjátékos válik jogosulttá. A nyertest további adó- és/vagy járulékköltség nem terheli.

   A kockázatokról és a mellékhatásokról
   olvassa el a betegtájékoztatót
   vagy kérdezze meg kezelőorvosát,
   gyógyszerészét!

    

   Legutóbb frissült: 2011.07.28 13:10
   • WEBBeteg.hu