• FER14: Egészséges hímivarsejetek!

   Szerző: WEBBeteg

   A termékenység korunkban is sokakat érintő és foglalkoztató témakör, hiszen egyre több házaspár van, akik hiába próbálkoznak gyermeknemzéssel. A családtervező párok kb. 15-20 százalékát érinti ez a probléma, az okok kb. fele-fele arányban vezethetők vissza a férfi, illetve a nő szervezetében észlelhető kiváltó okokra.(x)

   FER14

   A hímivarsejtek a férfi élete során számos károsító hatásnak vannak kitéve, ilyen például a környezetszennyezés, a gyulladásos folyamatok vagy az életmódi tényezők, mint pl. a dohányzás vagy a stressz. Ezek a tényezők a férfiak szervezetében olyan sejtkárosító folyamatokat indítanak el, melyek a hímivarsejtek érését, mozgását, sőt genetikai tartalmát is károsan befolyásolhatják. Ezek alapján fontos, hogy a férfiak tudatosan is csökkentsék a körülöttük lévő, őket érintő károsító hatásokat. Ezt legegyszerűbben a dohányzás elhagyásával, egészséges életmóddal, egészséges étrend kialakításával érhetik el.

   Hirdetés

   Egészséges étrend az egészséges hímivarsejtekért

   Napi adag tartalma
   Taurin 250 mg
   Magnezium 200 mg
   Karnitin 200 mg
   Arginin 150 mg
   C-vitamin 120 mg
   E-vitamin 100,67 mg
   Glutation 100 mg
   Koenzim Q10 10 mg
   Cink 14 mg
   Beta karotin 3,6 mb
   B6-vitamin 1,5 mg
   Folsav 400 µg
   Szelén 35 µg
   B16-vitamin 2,5 µg

   Az egészséges étrend kialakítása önmagában is nehéz, hiszen napjainkban az élelmiszerek nagy része tartósítószert, adalékanyagokat tartalmaz, emellett a magyar konyhai hagyományok is a zsírdús étrendnek kedveznek, pedig az egészséges férfiak számára is fontos olyan étrend kialakítása, mely segíti a hímivarsejtjeinek élettani működését fenntartani.

   Ebben nyújt segítséget az olyan étrendkiegészítő tabletta, mely koncentrált formában tartalmaz olyan tápanyagokat és élettani hatással rendelkező anyagokat, melyek tudományosan igazoltan segíti a hímivarsejtek egészséges működését.

   A FER14 hatóanyagai

   A FER14 tabletta olyan magyar fejlesztésű készítmény, ami 14 különböző, az emberi szervezet sejtjeinek élettani működésében szerepet játszó vitamint, aminosavat, nyomelemet, ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a sejtek egészséges működéséhez.

   Ezen anyagok: az aminosavak közül az arginin, a taurin, a vitaminok közül a B6, a folsav, a ß-carotin, a B12, a C vitamin, és az E vitami, a nyomelemek közül a cink, a szelén, az ásványi és egyéb kiegészítők közül pedig a glutathion,a magnézium, az L-carnitin és a koenzim Q10.

    

      

   A hatóanyagok kiválasztása és mennyiségük meghatározására a szakirodalomban leírtak alapján került sor. A készítmény a felnőtt emberek vitamin és ásványianyag szükségletének kiegészítését segítheti, figyelembe véve, hogy az összetevők egy része a vegyes táplálkozással is bejut a szervezetbe.

   A termékről és a férfiaknak ajánlott egészséges életmódról bővebben a weboldalon olvashatnak.

   Figyelmeztetés: Szájon át történő használatra! Az ajánlott adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészitő nem helyettesiti a vegyes étrendet és a helyes életmódot! Száraz, hűvös helyen, az eredeti csomagolásban tartandó! A tablettákat nem szabad a lejárati időn túl felhasználni! Gyermekek elől elzárva tartandó!

   A FER14 étrendkiegészítő, azaz a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat illetve táplálkozási, élettani hatással rendelkező anyagokat, ám nem gyógyhatású készítmény, így kóros állapotok, betegségek kezelésére nem alkalmas.


    

   Legutóbb frissült: 2011.05.31 02:51
   • WEBBeteg.hu