• A Detego HCG Terhességi Önellenőrző Teszt

   Szerző: Detego

   Terhes vagy nem terhes? - ez a kérdés sokszor felmerül a reményekkel, kételyekkel, és bizony idegőrlő várakozással töltött idő során, míg a következő menstruáció ideje elérkezik. A Detego HCG Terhességi Önellenőrző Teszt a terhességet nagy biztonsággal mutatja ki már a fogantatás 10. napján, azaz már azelőtt, hogy a menstruáció esedékes lenne. (x)

   A női szervezet már a terhesség korai szakaszában termelni kezdi a Humán Chorialis Gonadotropin hormont (HCG-t). A HCG a vizelettel választódik ki, és csak akkor mérhető, ha a termelt hormon mennyisége elért egy bizonyos értéket. Minél előbb ismerik fel a terhességet, annál korábban nyílik lehetőség arra, hogy megvédjük az embriót a lehetséges környezeti ártalmaktól, például gyógyszerek, élvezeti szerek hatásától, röntgensugárzástól.

   A Detego HCG Terhességi Önellenőrző Teszt már a menstruáció esedékessége előtt, a fogantatás utáni 10. napon kimutatja a terhességet, hiszen érzékenységi küszöbe alacsonyabb a legtöbb terhességi teszt küszöbétől.

   Mit kell tudni teszt alkalmazásáról?

   A Detego HCG Terhességi Önellenőrző Teszt alkalmazása egyszerű, biztonságos, pontossága 99 százalék fölötti.

   Fontos tudnia, hogy – bár a teszt nagy megbízhatósággal alkalmas a terhesség kimutatására – a HCG hormon nem kizárólag élő, méhen belüli terhesség esetén termelődik, hanem egyes daganatok is termelhetik, méhen kívüli terhességnél, abortusz után is magasabb lehet szintje a normálisnál, illetve kívülről bevitt, HCG tartalmú gyógyszerek álpozitív eredményt okozhatnak.

   (Detego)

   Legutóbb frissült: 2011.05.26 05:17
   • WEBBeteg.hu