A Detego HCG Terhességi Önellenőrző Teszt

Szerző: Támogatott tartalom - Detego

Terhes vagy nem terhes? - ez a kérdés sokszor felmerül a reményekkel, kételyekkel, és bizony idegőrlő várakozással töltött idő során, míg a következő menstruáció ideje elérkezik. A Detego HCG Terhességi Önellenőrző Teszt a terhességet nagy biztonsággal mutatja ki már a fogantatás 10. napján, azaz már azelőtt, hogy a menstruáció esedékes lenne. (x)

A női szervezet már a terhesség korai szakaszában termelni kezdi a Humán Chorialis Gonadotropin hormont (HCG-t). A HCG a vizelettel választódik ki, és csak akkor mérhető, ha a termelt hormon mennyisége elért egy bizonyos értéket. Minél előbb ismerik fel a terhességet, annál korábban nyílik lehetőség arra, hogy megvédjük az embriót a lehetséges környezeti ártalmaktól, például gyógyszerek, élvezeti szerek hatásától, röntgensugárzástól.

A Detego HCG Terhességi Önellenőrző Teszt már a menstruáció esedékessége előtt, a fogantatás utáni 10. napon kimutatja a terhességet, hiszen érzékenységi küszöbe alacsonyabb a legtöbb terhességi teszt küszöbétől.

Mit kell tudni teszt alkalmazásáról?

A Detego HCG Terhességi Önellenőrző Teszt alkalmazása egyszerű, biztonságos, pontossága 99 százalék fölötti.

Fontos tudnia, hogy – bár a teszt nagy megbízhatósággal alkalmas a terhesség kimutatására – a HCG hormon nem kizárólag élő, méhen belüli terhesség esetén termelődik, hanem egyes daganatok is termelhetik, méhen kívüli terhességnél, abortusz után is magasabb lehet szintje a normálisnál, illetve kívülről bevitt, HCG tartalmú gyógyszerek álpozitív eredményt okozhatnak.

(Detego)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Diabétesz Diabétesz

A cukorbetegség bőrön megjelenő tünetei és következményei.

Dohányzás Dohányzás

Hogyan függ össze a tüdőbetegségekkel?

Terhességi teszt - Kérdések és...

A legbiztosabb és leggyorsabb megoldás a terhesség eldöntéséhez, a tünetek jelentkezése előtt is használható terhességi teszt elvégzése. A...

Vizeletteszt a rák kimutatására? A...

A rákot percek alatt kimutató papíralapú tesztet fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói, akik egereken sikerrel próbálták ki az új...

Hogyan működnek a terhességi...

A múlt században alkalmazott béka-teszt óta az orvostudomány jelentős fejlődést ért el a terhesség kimutatására alkalmas eszközök terén is. A...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.