Orvos válaszol

Orvos válaszol

"Köhög a fiam, nagyon aggódom!" - Az orvos válaszol

WEBBeteg
2012-09-09 05:21

15 éves fiam kb. 2 hete elkezdett köhögni. Száraz, mélyről jövő, szinte ugató köhögése van, ami nem sűrűn és állandó jelleggel jön elő, de napi szinten. Nem dohányzik és nem alleriás. Mit tegyek? Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Mikor alkalmazható a növekedési hormon? - Az orvos válaszol

WEBBeteg
2012-09-07 23:23

A 17 éves fiamnak kb. 15 éves korában befejeződött a növekedése. Jelenleg 165 cm, 60kg, lábmérete 37-es. Fiamat zavarja testmagassága, de jobban lábmérete. Növekedési hormonnal lehet-e testmagasságát és lábméretét befolyásolni? A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

"Szemüveg kell a 4 éves kisfiamnak?" - Az orvos válaszol

WEBBeteg
2012-06-06 11:47

Kisfiam 4 éves. Gyerekorvosunk elküldött szemorvoshoz, mert nem tudtuk eldönteni, hogy az egyik szemével nem tudta elolvasni a táblát, vagy már csak nem volt kedve. Ma voltunk a szemésznél. Kisfiam minden figurát látott. Utána még csináltak géppel valamilyen vizsgálatot. Az orvos közölte, hogy a fiamnak szemüveg kell. Pupilla tágító szemcseppet is kell adnom neki a következő vizsgálatig. Mi lehet a gond? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

A rövidlátást javítják a vitaminkészítmények? - Az orvos válaszol

WEBBeteg
2011-10-01 02:51

Tíz éves lányom rövidlátó, tavaly ősz óta tartja a dioptriát. Azt mondta az orvosa, hogy adjak neki vitaminkészítményt. A vitaminnal megelőzhető, hogy tovább romoljon a látása? A családban előforduló rövidlátásról is kérdezett - ez a betegség kinőhető? A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Cornea dystrophia - A szaruhártya betegsége

WEBBeteg
2010-01-29 08:36

"Szeretnék tájékoztatást kapni a Cornea dystrophia betegségről. Milyen kilátásaim vannak?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.