Arcidegproblémák és visszatérő fejfájás miatt műtötték meg Alain Delont

Szerző: MTI

Nem hátfájás, hanem arcidegproblémák és visszatérő fejfájás miatt esett át műtéten Alain Delon egy párizsi kórházban - értesült a Le Point című francia hetilap és az RTL rádió.

A francia médiában szerdán az a hír terjedt el, hogy a 78 éves egykori filmcsillagot vasárnap mentő szállította kórházba "szörnyű" hátfájdalmak miatt, és hétfőn sürgős műtétet hajtottak végre rajta.

A Le Point és az RTL ezzel szemben úgy értesült csütörtökön, hogy Delon a saját lábán, első felesége, Nathalie és Anouchka lánya kíséretében ment be vasárnap este a Lariboisiere kórházba, ahol betervezett műtéten esett át szerdán arcidegproblémák és visszatérő fejfájás miatt.

Bár a színész jelenleg nem tud beszélni - ami sok feltételezésnek ad alapot -, ez csak átmeneti állapot, az operáció jól sikerült - írta honlapján a hetilap, amely szerint Delont a hét végén még megfigyelés alatt tartják a kórházban, de hétfőn vagy kedden hazamehet.

A hajdani francia szívtipró tavaly és tavalyelőtt szívritmuszavar miatt került kórházba.
http://www.lepoint.fr/culture/alain-delon-opere-mercredi-a-paris-07-08-2014-1852123_3.php
http://www.rtl.fr/culture/medias-people/alain-delon-souffre-des-nerfs-du-visage-7773624337

A fej idegi eredetű fájdalmai

Sokan vannak, akiknek mindennapjait keseríti meg a naponta jelentkező fejfájás. Az esetek döntő többségében nincs szervi eltérés a háttérben, ám a fej- és arcfájdalmak egy részét az érzőidegek kóros működése is okozhatja. A fej idegi eredetű fájdalmai - Betegségek és tüneteik.>>

(MTI)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Lumbálpunkció - Mikor, miért és...

A lumbálpunkció (más néven gerinccsapolás vagy lumbal punctio) egy olyan diagnosztikus vagy terápiás eljárás, melynek során egy speciális tűvel a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.