Orvosi bravúr: leszakadt kart varrtak vissza

Szerző: Független Hírügynökség

Hét órás műtéttel sikeresen visszavarrták egy 56 éves férfi leszakadt karját Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház traumatológiai osztályán. A műtétet még kedden végezték el, és mostanra már biztosan elmondható, hogy jól sikerült az operáció, a beteg állapota megfelelő.

Ahhoz azonban legalább egy évnek el kell telnie, amíg a férfi a karját mozgatni tudja. A baleset kedden egy sajóbábonyi cégnél történt, a férfi karját egy munkagép szakította le könyök felett teljes egészében.

A férfit a kórházba szállítás után, körülbelül három óra múlva műtötték meg. Két orvoscsoport dolgozott, az egyik a leszakadt végtagot, a másik a férfit készítette elő az operációra.

Sajóbábonyi munkahelyén szakadt le a karja a férfinak

A férfit a kórházba szállítás után körülbelül
három óra múlva műtötték meg

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A változékony időjárás hatásai A változékony időjárás hatásai

Fronthatások, nyári meleg - Minden korosztály szervezetének megterhelő.

Utazás tömegközlekedéssel Utazás tömegközlekedéssel

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

Elektromos árammal történő...

Melyik módszer milyen panaszok, betegségek esetén hasznos, hogyan történnek az egyes kezelések, van-e ellenjavallata az egyes kezeléseknek? Hogyan lehet...

Egy nagy múltú gyógynövény: a...

Mai világunkban a betegek öngyógyításában nagy szerepet játszanak a gyógynövények. Amikor klinikailag is bebizonyítható, hogy a gyógynövény...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.