Hangulatzavaros blog

Hangulatzavaros blog

A homokóra

Moody
2016-12-10 15:26

Valahol eltűnik az idő... Kifolyik valahol, és amennyi marad, az egyre kevesebb dologra elég. Felhalmozódnak az elvégezetlen feladatok, a mosatlan edények, a szennyes ruhák, a reklámújságok a sarokban, a por a bútorokon.

Szürke és egyéb árnyalatok

Moody
2016-12-09 16:30

Az megvan, hogy megszólal az ébresztő, és rögtön tudjuk, hogy valami nincs rendben? Nagyon nincs. Persze, már az sincs, hogy valami puha és meleg álom-mélységből kellene visszajönni egy idegesítő géphangra, de nem csak ez a baj. Sötét van. Annyira sötét, hogy a lámpa fénye sem tudja elűzni. És valami kopog az ablakpárkányon.

Mindenki ki akarja találni, nekem mi lenne a jó

Moody
2016-12-04 10:00

Szerintem (!) kéne keresned egy hobbit! Szerintem (!) fel kéne állítanod bizonyos szabályokat, és törekedned kéne arra, hogy betartsd őket: pl. minden nap kelj fel ugyanakkor, minden nap próbálj ki valami új dolgot, ilyesmik!

Miért nem sitcom-mal gyógyítjuk a depressziót?

Moody
2016-12-02 12:04

Szeretek a társaság középpontja lenni (már amikor), az „egyszemélyes szórakoztatókomplexum” szerepében tetszelegni, az önirónia a legjobb barátom (azt hiszem, sokszor túlzásba is viszem), szeretem ha meg tudok nevettetni másokat, és magamon is szeretek nevetni (már amikor…).

Rákerestem a neten és ijesztő dolgokat olvastam

Moody
2016-12-01 15:00

Azt hiszem, 2016-ban lehetetlenség nem „cyber hipochondernek” lenni. Elég beírnunk a keresőbe, hogy cukkini, és máris ömlik ránk a sok cikk a világ legrémisztőbb betegségeiről...

Pató Pál-szindróma: a halogatás negatív hatásai a hangulatra

Moody
2016-11-30 12:05

Mindig hittem az „utolsó utáni pillanatokban”. Szeretem a stresszt, ami ezzel jár, szeretem, ha egyszerre csipog a telefonom naptár funkciója, kapok e-mailt, és látom a legkülönbözőbb helyekre felposztitelve a teendőimet és a határidőket - amiket utána nem tartok be.