• Egzisztenciális nehézségek, félelem, szégyen

    Szerző: Moody

    Tényleg nem tudom mihez kezdenék, ha kirúgnának…

    Ha ebben az állapotomban kéne új állást találnom, és állásinterjúkon győzködnöm embereket arról, hogy miért lennék tökéletes választás (csak rám kell nézni, mostanában mindennek tűnök, csak jó választásnak nem…)…hát szerintem egyszerűbb lenne inkább az irodából távozásomat követően lehúznom magam a klotyón. Arról nem is beszélve, hogy ha most megint belekényszerülnék abba a helyzetbe, hogy ennyi idősen (és ilyen nyomorultul) megint a szüleim segítségét kelljen kérnem addig, amíg nem találok új állást, hát az már tényleg a legalja lenne mindennek.

    Hirdetés

    Egyébként tök indokolt lenne, hogy elküldjenek, késve járok be dolgozni, és semmit sem csinálok meg olyan jól, ahogy lehetne/ahogy egyébként a lehetőségeim engednék, és jó társaságnak a legnagyobb jóindulattal sem lehetne mostanában nevezni.

    …igazából lehet, hogy jót tenne, ha kirúgnának, és tényleg MUSZÁJ lenne tennem valamit, mert így csak belesüppedek a semmibe, és azon kesergek, hogy mennyire nem jó semmi.

    (Moody)

     

    Módosítva: 2017.01.13 16:58, Megjelenés: 2017.01.13 16:58
   • Cikkajánló

    COVID-19-betegtörténet

    COVID-19-betegtörténet

    Fazekas Erzsébet

    Szenvedtem, pocsékul éreztem magam, még úgy is, hogy nem voltak fulladásos tüneteim.

    COVID-19-járvány

    COVID-19-járvány

    F. Zs., fordító

    Biztonságos-e csomagot szállítani, kapni és átvenni a járvány idején?

    300-ra nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma

    Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 300-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az eddigi 28 főről 34-re nőtt a gyógyultak száma is.

    Új koronavírussal fertőzött halott szállítása és temetése

    Az általános rendelkezéseken túl egyéb intézkedés megtétele nem indokolt az új koronavírus fertőzés következtében elhunytak esetében - olvasható a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.