Egzisztenciális nehézségek, félelem, szégyen

Szerző: Moody

Tényleg nem tudom mihez kezdenék, ha kirúgnának… Egyébként tök indokolt lenne, hogy elküldjenek, késve járok be dolgozni, és semmit sem csinálok meg olyan jól, ahogy lehetne.

Ha ebben az állapotomban kéne új állást találnom, és állásinterjúkon győzködnöm embereket arról, hogy miért lennék tökéletes választás (csak rám kell nézni, mostanában mindennek tűnök, csak jó választásnak nem…)…hát szerintem egyszerűbb lenne inkább az irodából távozásomat követően lehúznom magam a klotyón. Arról nem is beszélve, hogy ha most megint belekényszerülnék abba a helyzetbe, hogy ennyi idősen (és ilyen nyomorultul) megint a szüleim segítségét kelljen kérnem addig, amíg nem találok új állást, hát az már tényleg a legalja lenne mindennek.

Egyébként tök indokolt lenne, hogy elküldjenek, késve járok be dolgozni, és semmit sem csinálok meg olyan jól, ahogy lehetne/ahogy egyébként a lehetőségeim engednék, és jó társaságnak a legnagyobb jóindulattal sem lehetne mostanában nevezni.

…igazából lehet, hogy jót tenne, ha kirúgnának, és tényleg MUSZÁJ lenne tennem valamit, mert így csak belesüppedek a semmibe, és azon kesergek, hogy mennyire nem jó semmi.

(Moody)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Orrdugulás? Orrdugulás?

Egy speciális hatóanyagú orrspray, ami mérsékli a megfázás orrtüneteit. (x)

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.