• Fáradt, kimerült vagyok - Észreveszik és kirúgnak

    Szerző: Moody

    Vannak jó napjaim.

    Vannak napok, amikor már az elsőre kiválasztott ruhámban is istennőnek érzem magam és magabiztosan, mosolyogva, elégedetten közelítek a munkahelyem felé. Az ilyen napokon úgy érzem, az enyém az egész világ, hogy bármire képes vagyok, és szuper dolgok várnak még rám az életben.

    Hirdetés

    És vannak a kevésbé jó napok (ez az átlag 30-ból olyan 27,5-et jelent). Amikor elborzadok a látványtól, amit a beérkező metrókocsi ablakából visszatükröződni látok (ez lenne a tükörképem…), amikor vánszorogva teszem meg a megálló és a munkahelyem közti kb. 150 méteres távot, amikor úgy érzem, már annak a tudata is kimerít, hogy egy nyüzsgő fővárosban élek, ahol sodródnom kéne az árral, állandóan pörögnöm kéne és ki kéne használnom az adódó lehetőségeket.

    Igazság szerint az utóbbi pár hónapban már csak halványan emlékeztetem magam arra, aki ezelőtt voltam. Másoknak is feltűnik, már bent is állandóan azt kérdezgetik minden rendben van-e a magánéletemben, hogy beteg vagyok-e.

    Nem tudom mi a helyes válasz erre…beteg vagyok???

    (Moody)


    Módosítva: 2017.01.12 16:58, Megjelenés: 2017.01.12 16:58
   • Cikkajánló

    Koronavírus-járvány

    Koronavírus-járvány

    koronavirus.gov.hu

    Egészségügyi védőeszközök és a kezelésnél hatásos gyógyszer is érkezett hazánkba.

    Csecsemők

    Csecsemők

    Dr. Balogh Andrea

    Mi állhat a fájdalmak hátterében, a különböző hasi problémák mögött?

    Ötvenezer európai áldozat - Magyarország a szerencsésebbek között

    A hétfői adatok alapján Európában átlépte az ötvenezret a koronavírus-járvány halálos áldozatainak a száma. Bár hazánkban is nő az elhunytak száma, Magyarország a lassabban romló helyzetű országok között van.

    Mozogjunk naponta a kijárási korlátozás ideje alatt is! Gyakorlatok egészséges felnőtteknek

    A koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozás, illetve önkéntes karantén sok ember életében változást hozott. Azért, hogy minél hamarabb alkalmazkodni tudjunk a megváltozott körülményekhez, érdemes egy olyan napirendet kialakítani, amiben szerepel a mindennapi mozgás, hiszen ez hozzájárul testi-lelki egészségünk megőrzéséhez.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.