Képtelen vagyok összpontosítani a munkámra

Szerző: Moody

Az az igazság, hogy engem őszintén, egyáltalán nem érdekel a munkám. Untat. Minden az irodában eltöltött percet elvesztegetett időként élek meg. Már a reggeli készülődés közben szétstresszelem magam azon, hogy egy újabb nap fog elmenni az életemből, haszontalanul.

Egyáltalán nem elégít ki szellemileg amit csinálok, ezért nem is vagyok hajlandó különösebb energiát fektetni semmilyen rám bízott feladatba. Egyszerűen nem látom értelmét. Egyre nehezebbre esik a koncentrálás, és attól, hogy 8 órán keresztül kénytelen vagyok mosolyogva rohadni egy laptop előtt, a nap végére annyira lefáradok, hogy már azokhoz a dolgokhoz sincs kedvem, amik egyébként feltöltenének.

Az én figyelmemet már gyerekkoromban is nagyon nehéz volt hosszú ideig lekötni, hamar ráunok mindenre, és ha valamit nem tartok elég izgalmasnak, azzal egész egyszerűen nem foglalkozom.

Egyáltalán nem vigasztal, hogy másoknak is szar, és csak nagyon kevesen szerencsések annyira, hogy nemcsak, hogy van munkájuk, még szeretik is (most komolyan? Milyen világ ez?), és amúgy is összetehetném a két kezem, amiért két diplomás, két nyelvvizsgás, tájékozott, érdeklődő 30-asként sikerült állást találnom (…), és az sem érdekel, hogy ha másik munkám lenne, akkor is ugyanígy szenvednék („mert neked lételemed a szenvedés, immmmádod ezt csinálni!”), perpillanat csak azt tudom, hogy holnap már megint hétfő lesz.

Azt hiszem, megint kezd tikkelni a bal szemem…

(Moody)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A maszk és a távolságtartás...

A maszk és a távolságtartás csökkenti megfertőződés esélyét és azt is, hogy a fertőzést továbbadjuk - mondta Kacskovics Imre immunológus, az...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.