Medve üzemmód

Szerző: Moody

Az én saját fejlesztésű depresszió-mérőműszerem a lekvár.

Sokan panaszkodnak arról, hogy ha nincsenek jól, akkor lefogynak. Nem bírnak enni, a legnagyobb küzdelem ellenére is leolvadnak róluk a kilók. Na, azok a kilók mind nálam kötnek ki. Nem szoktam magam méregetni, ezért talán egy ideig nem is venném észre, hogy baj van. De azt mindig észreveszem, hogy éjjel van, ülök a sötétben a földön, a hűtő előtt, és kanállal eszem a lekvárt.

Tudom, hogy nem jó ez így, sürgősen abba kéne hagyni, abba is fogom, de előbb még bekapok néhány kanállal. Nem is esik jól, és annyira gyorsan nyelem le, hogy nem is érzem az ízét. És mégis: mintha ez a sűrű anyag kitölthetné azt az ürességet, ami bennem van, és az édessége pedig megszüntethetné a keserűséget. Pedig nem. Valószínűleg ilyenkor másból is többet eszem, és többet nassolgatok, de azok észrevétlenek maradnak. A lekvár viszont jelzi nekem, hogy segítség kell.

Meg kell tanulnom máshogy csökkenteni a lelkem éhségét. Néha sikerül is.

(Moody)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Az EMA megkezdte a kínai Sinovac...

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) megkezdte a kínai Sinovac Life Sciences biotechnológiai vállalat által a koronavírus ellen kifejlesztett...

16-18 éves fiatalok – Péntekig...

Arra kérik az oltást kérő 16 és 18 év közötti fiatalokat illetve szüleiket, hogy ha még nem tették, akkor május 7. péntekig regisztráljanak az...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.