A Kézenfogva Alapítvány fogyatékos gyermeknek kér segítséget

Szerző: Kézenfogva Alapítvány

A Kézenfogva Alapítvány új kisfilmben hívja fel a figyelmet a fogyatékos gyermekek helyzetére és az 1 százalékos felajánlások fontosságára. Az Alapítvány évente több száz fogyatékos gyermeket nevelő családnak segít különböző szolgáltatásain keresztül.

Az új kisfilm létrejöttéhez Zséda és Tilla is tevékenyen hozzájárult. A fogyatékos gyermekek elhagyatott és sokszor kiszolgáltatott helyzetére szeretnék felhívni a figyelmet. Az ismert énekesnő egyik számát ajánlotta fel a jó ügy érdekében.

Tilla az Alapítvány nagyköveteként maga is szerepel a filmben. „Számomra nagyon fontos a fogyatékos emberek ügye, ezért most is boldogan vállaltam a felkérést. A forgatás remek hangulatban zajlott. Filmbéli partnerem, Marci nagyszerű srác, már több közös fotózáson és forgatáson vagyunk túl. Most is jókedvű volt, többször táncra perdült, sőt még vonatoztunk is!” - meséli Tilla.

A saját eszközeivel mindenkinek segítenie kellene

A kisfilmben Zséda „Hétköznapi mennyország” című dalának zenéje szól Tilla és Marci történetének háttereként. „Örültem, hogy épp erre a dalra esett az alapítvány választása, melynek üzenetét én is nagyon fontosnak tartom a mindennapokban. A saját eszközeivel mindenkinek segítenie kellene, hogy a fogyatékos emberek méltó és boldog életet élhessenek a társadalmunk egyenértékű tagjaként. Számomra a zene az eszköz ahhoz, hogy megpróbáljak segíteni és remélem, hogy a kisfilm hatására majd minél többen elgondolkodnak arról, hogy ők miképp tudnának segíteni.” - mondta el Zsédenyi Adrienn.

Az alapítvány reméli, hogy a film segítségével minél több emberhez eljut a hír: a fogyatékos emberekkel csak őszinte odafordulással és nyitottsággal találhatjuk meg a közös hangot.
A film megtekinthető a Kézenfogva Alapítvány You Tube csatornájában az alábbi linken: https://www.youtube.com/watch?v=-T5bFI8ScdI

(Kézenfogva Alapítvány)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Ízületi kopás Ízületi kopás

Ha nem kezelik, a szalagok, ínak és az érintkező csontfelszínek is sérülnek.

Koronavírus omikron-variánsa Koronavírus omikron-variánsa

Az FDA szakértői szerint fejlettebb vakcinákra lenne szükség ellene.

Már Romániában az ismeretlen...

Romániában is megjelent az Európában és Amerikában gyermekek körében terjedő, ismeretlen eredetű májbetegség - erősítette meg a bukaresti...

Világszinten új eljárást teszteltek...

A Pécsi Tudományegyetemen teszteltek a világon elsőként egy új, magnézium-kalcium alapú felszívódó implantátumot, amely újabb jelentős...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.