• 230 kilót fogyott a világ legkövérebb embere

    Szerző: FH

    Már 230 kilót fogyott a világ legkövérebb embere, és még folytatni akarja. A mexikói Manuel Uribe ezt szerdán közölte az AFP francia hírügynökséggel.

    Uribe ezzel csaknem 50 százalékot adott le a súlyából: a fogyókúra megkezdése előtt 570 kilót nyomott, és azzal szerepelt a világrekordok Guinness-könyvében. A 42 éves férfi a legnehezebb időkben, 5 éven át az ágyat sem tudta elhagyni, az édesanyja és a menyasszonya gondozta. Két éve kezdett fogyókúrázni mexikói, amerikai és olasz orvosok segítségével, diétával és tornával.

    Hirdetés

    Most az a célja, hogy a következő 4 évben, 240 kilóról lemenjen 120-ra. Március 9-én Uribét speciális daruval ágyastul kiemelik a lakásából, és teherautóval körbeviszik a városában.

    Uribe kijelentette, hogy "Kiválóan érzem magam, és az orvosok szerint sosem voltam olyan egészséges, mint most".

    (FH)

    Módosítva: 2008.02.13 09:01, Megjelenés: 2008.02.13 09:01
   • Cikkajánló

    A szex miatt is felfázhatsz

    A szex miatt is felfázhatsz

    F. Zs, fordító

    A szexuális együttlét során is elkapható a húgyúti fertőzés. Hogyan előzheted meg?

    Felfázás

    Felfázás

    Szponzorált tartalom

    A fertőzés kezdetén sikerrel alkalmazható hagyományos növényi gyógyszer. (x)

    Nem az ünnepi ételektől válunk túlsúlyossá

    Karácsony a szeretet és a család ünnepe, Jézus születésének a méltatása. A különféle szokások, szertartások számos ponton találkoznak, de abban mindenképpen nagy a hasonlóság, hogy ilyenkor ünnepi ételek sora kerül az asztalra. Vannak, akik ragaszkodnak a régen megszokott menüsorhoz, ami gyakorta zsírosabb, jobban megterheli a szervezetet, mások már a reformkonyha híveiként készítik a leveseket, a második fogásokat és a süteményeket.

    A szőlőmag élettani hatásai

    Napjainkban - az egészségtudatosság elterjedésének köszönhetően - a szőlőt egyre többen fogyasztják, nemcsak nyers állapotában, hanem a benne található szőlőmagokból készült kivonatot, őrleményt vagy olajat is beépítik az étrendjükbe pozitív élettani hatásaik miatt.

    Ne csak álom legyen a fogyás!

    A sport nem csak alakunknak tesz jót, hanem önértékelésünket is javítja. Egy kis életmódbeli változtatással feszes izmokra és jó közérzetre tehet szert.

    Elhízás: nem veszünk tudomást a veszélyről

    A túlsúlyos emberek közül sokan állandó érzéki csalódás elszenvedői: egyáltalán nem veszik észre, hogy a mérleg az ő esetükben az egészségesnél nagyobb terhelésnek van kitéve, s ezzel együtt elbagatellizálják az elhízás egészségi következményeit is.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA