Hamarabb vizsgálják, ha fizet

Szerző: Független Hírügynökség

Hétfőtől hamarabb vizsgálják azokat, akik fizetnek a Pécsi Diagnosztikai Központban - adta hírül a Dunántúli Napló.

Hétfőtől már csak júliusra jegyeznek elő beteget a Pécsi Diagnosztikai Központban. Igaz, aki tehetős, szinte azonnal bejuthat. Az egyes vizsgálatok ára tíz- és hetvenezer forint között mozog.

Várólisták

 • Magyarorsazág kórházainak keresője, várólistákkal
 • Transzplantáció és várólista - Jogi szabályozás
 • Várólisták - mely műtétekre kell a legtöbbet várni?
 • Németh Béla, a központ ügyvezető igazgatója szerint a várólisták a központi finanszírozás miatt növekedtek meg, és ezért döntöttek úgy, hogy aki fizet - nem többet, mint amennyit az OEP adna egy-egy vizsgálatért - azt soron kívül fogadják.

  A fizetős diagnosztikához nem fűznek sok reményt a központ orvosai. A felméréseik szerint ugyanis a betegek döntő többsége olyan szociális helyzetben van, hogy pénz híján inkább kivárja a sorát - írja a lap.

  (FH)

  Hozzászólások (0)

  Cikkajánló

  Terhesség Terhesség

  Hüvelyfolyás és hüvelyfertőzés terhesség idején? Vegyük komolyan! (x)

  Továbbra is elérhető az ingyenes...

  Továbbra is elérhető az ingyenes influenza elleni oltóanyag minden magyar állampolgár számára - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK)...

  Újabb gyógyszerszállítmány...

  Újabb egymillió darab, favipiravir hatóanyagú tabletta érkezett szombaton Magyarországra, ezúttal Japánból, ez segíti a koronavírus miatt...

  Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
  Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.