Még mindig sok helyen van látogatási tilalom

Szerző: WEBBeteg/ÁNTSZ

Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat az influenza veszélye miatt. Megelőző céllal még mindig sok helyen érvényes a teljes zárlat.

Az intézmények környezetében megemelkedett, influenza szerű megbetegedések miatt továbbra is teljes körű látogatási tilalmat rendeltek el szerdától a bajai, orosházi, békéscsabai és kecskeméti kórházakban. A tilalom a fekvőbeteg osztályokra vonatkozik.

Továbbra is teljes látogatási tilalom van a kaposvári, komlói, nyíregyházi, debreceni, tatabányai, esztergomi, dorogi, dunaújvárosi, mosonmagyaróvári, ráckeresztúri, pápai, várpalotai, zirci, veszprémi, székesfehérvári, móri, tatai és salgótarjáni kórházakban.

Nem látogathatóak a szülészeti-, újszülött és gyermekosztályok Szekszárdon, Mohácson, Mezőúron, Szolnokon, Jászberényben, Sopronban, Csornán, Győrött, Miskolcon, Hatvanban, Gyöngyösön, valamint a dombóvári, berettyóújfalui, karcagi, nagykanizsai, egri és ballasagyarmati kórházakban. Ez utóbbi hat intézményben az intenzív osztályokra is vonatkozik a látogatási tilalom.

(WEBBeteg; Forrás: ANTSZ)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Bőrproblémája van? Bőrproblémája van?

Online mobilapplikációs szolgáltatás. Hogy működik a teledermatológia? (x)

Koronavírus - Szlávik: a lehető...

A koronavírus elleni vakcinák megjelenése után a lehető leggyorsabban kell beoltani a lakosságot, amihez célszerű oltópontokat felállítani - mondta...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.