Horváth Ágnes tanácsokat ad

Szerző: MTI

Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter jelenleg egy olyan tanácsadó cégnél dolgozik, amelyet az Egészségügyi Minisztérium korábbi szakállamtitkára vezet - írja a szombati Magyar Nemzet.

Horváth Ágnes jelenleg egy egészségügyi tanácsadó cég, a Health Capital Research and Consulting kiemelt alkalmazottja. A vállalatot Baraczka Mariann vezeti, aki Horváth minisztersége alatt szakállamtitkár volt a tárcánál.

Baraczka Mariann a Magyar Nemzetnek Horváth Ágnes foglalkoztatásával kapcsolatban azt mondta: kevés olyan szakértő van ma az egészségügyben, aki egyszerre orvos is és közgazdász is. A cég által végzett egyik munkához pedig éppen erre a tudásra van szükség - tette hozzá a lap szerint.

(MTI)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Koronavírus - Orbán: Magyarország...

Magyarország technikailag készen áll a koronavírus elleni oltások tömeges és gyors beadására, amennyiben nagy mennyiségben érkezne vakcina az...

Merkely: folyamatosan oltják az...

December 26. délutánja óta folyamatosan oltják az egészségügyi dolgozókat a koronavírus elleni vakcinákkal - mondta a Semmelweis Egyetem rektora az...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.