Hospinvest: új vezérigazgató

Szerző: Független Hírügynökség

A Hospinvest Zrt. keddi közgyűlése új vezérigazgatót választott Vas György személyében. Az új gazdadági igazgató Lengyel Péter, a cég alelnöke és elnöke marad a posztján.

Új vezérigazgatót választott az egri kórházat is működtető Hospinvest Zrt. keddi közgyűlése. Deák Gábor, a cég alelnöke a Független Hírügynökségnek elmondta: hétfőn az igazgatótanács új gazdasági igazgatót nevezett ki, a keddi közgyűlésen pedig új vezérigazgatót választottak, további személyi változások azonban nem történtek a Hospinvest vezetésében.

Az igazgatótanács hétfőn Lengyel Pétert nevezte ki a Hospinvest gazdasági igazgatójává, a keddi közgyűlés pedig a korábbi vezérigazgató, Gászpor Jenő helyett Vas Györgyöt választotta erre a posztra - mondta Deák Gábor. Az alelnök hozzátette: remélik, hogy a "háborúskodásnak vége" és az építkezés időszaka következik, ehhez az új típusú munkához pedig új vezetőkre van szükség.

Kérdésre válaszolva Deák Gábor ismét cáfolta azokat a lapértesüléseket, hogy ő illetve a Hospinvest elnöke Kollányi Gábor távozna posztjáról.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Fejfájás Fejfájás

Különböző életkorok jellemző fejfájástípusai.

Diabétesz Diabétesz

Kinek, mikor ajánlott ellenőriztetni a vércukorértékeit?

Június 14-e a Véradók Világnapja

Aki vért ad, lehetőséget ad. Aki vért ad, életet ad. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Nemzetközi Vöröskereszt kezdeményezésére minden...

Az EMA listát tett közzé a...

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) listát tett közzé az Európai Unióban a koronavírus megelőzésére vagy kezelésére jóváhagyott vakcinákról...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.