Gyógyszercsempészt fogtak el a pénzügyőrök

Szerző: Független Hírügynökség

Majdnem félmillió forintnyi nyugtató volt annál a szerb férfinál, akit szerdán délután buktattak le a pénzügyőrök a tompai határátkelőnél. A Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának csütörtöki tájékoztatása szerint a férfi egy szerb autó utasaként próbált belépni Magyarországra.

Az útlevélvizsgálat után a pénzügyőrök tételes vámvizsgálatot tartottak nála. Ekkor került elő a férfi kabátjának belső zsebéből, az övtáskájából és az alsónadrágjából, illetve a testére erősített csomagokból a 18 csomag Clorazemap és 16 csomag Stilnox nyugtató-altató hatású tabletta.

A majdnem félmilliót érő gyógyszer szállítmányt a pénzügyőrök lefoglalták, a férfi ellen csempészet miatt eljárást indítottak.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Vashiányos vérszegénység Vashiányos vérszegénység

Mi okozhatja? Melyek a vashiány tünetei? Mennyi a vasszükségletünk?

Legyen a mozgás kortalan! Legyen a mozgás kortalan!

A Magyar Szabadidősport Szövetség ajánlása a szenior korosztálynak. (x)

Emberéleteket és ezermilliárdokat...

A COVID-19-világjárvány rádöbbentett bennünket, hogy mennyire fontos szerepet játszanak a naprakész egészségügyi adatok a népegészségügyi...

Viszlát járvány vagy nincs menekvés...

Nem tűnt el, de már látjuk a fényt a koronavírus alagútja végén. Mégsem tehetünk úgy, mintha nem forgatta volna fel az életünket, és állítólag...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.