Gyógyszercsempészt fogtak el a pénzügyőrök

Szerző: Független Hírügynökség

Majdnem félmillió forintnyi nyugtató volt annál a szerb férfinál, akit szerdán délután buktattak le a pénzügyőrök a tompai határátkelőnél. A Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának csütörtöki tájékoztatása szerint a férfi egy szerb autó utasaként próbált belépni Magyarországra.

Az útlevélvizsgálat után a pénzügyőrök tételes vámvizsgálatot tartottak nála. Ekkor került elő a férfi kabátjának belső zsebéből, az övtáskájából és az alsónadrágjából, illetve a testére erősített csomagokból a 18 csomag Clorazemap és 16 csomag Stilnox nyugtató-altató hatású tabletta.

A majdnem félmilliót érő gyógyszer szállítmányt a pénzügyőrök lefoglalták, a férfi ellen csempészet miatt eljárást indítottak.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Kit kell oltani influenza ellen? -...

A kiemelt kockázati csoportokba tartozókat mindenképpen be kellene oltani? A kérdésre Dr. med habil Mészner Zsófia járványügyi szakember válaszol.

A COVID-19 fertőzésre rá lehet...

A COVID-19 és influenza együttes előfordulása viszonylag ritka, de nem kizárt. A felvetésre Dr. Ludwig Endre járványügyi szakember válaszol.

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.