A Hospinvest a tényekkel akar védekezni

Szerző: Független Hírügynökség

Találkozóra hívta az egri Markoth Ferenc Kórházat működtető HospInvest a Vállalkozók Érdekvédelmi Szervezetét (VÉSZ) - írja a Népszabadság.

Az ügy előzménye, hogy a VÉSZ szerdán bejelentette: ha három napon belül nem hagyják el önként a kórházat, akkor a szervezet megszállja a HospInvest székházát, három vezetőjének otthonát, és visszafoglalják az egri intézményt.

Deák Gábor, a HospInvest alelnöke péntekre hívta meg az érdekvédőket Egerbe, hogy belenézhessenek a kórház átvételével kapcsolatos okiratokba. Egy esetleges támadás esetén pedig megvédik az intézményt, a székházat és a családjukat is - tette hozzá Deák Gábor.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Méhnyakrák Méhnyakrák

Az esetek több mint 90%-a HPV vírus hordozásával áll kapcsolatban.

Fogamzásgátlás Fogamzásgátlás

Melyek az ösztrogénmentes tabletta előnyei? (x)

Június 14-e a Véradók Világnapja

Aki vért ad, lehetőséget ad. Aki vért ad, életet ad. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Nemzetközi Vöröskereszt kezdeményezésére minden...

Az EMA listát tett közzé a...

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) listát tett közzé az Európai Unióban a koronavírus megelőzésére vagy kezelésére jóváhagyott vakcinákról...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.