A Hospinvest a tényekkel akar védekezni

Szerző: Független Hírügynökség

Találkozóra hívta az egri Markoth Ferenc Kórházat működtető HospInvest a Vállalkozók Érdekvédelmi Szervezetét (VÉSZ) - írja a Népszabadság.

Az ügy előzménye, hogy a VÉSZ szerdán bejelentette: ha három napon belül nem hagyják el önként a kórházat, akkor a szervezet megszállja a HospInvest székházát, három vezetőjének otthonát, és visszafoglalják az egri intézményt.

Deák Gábor, a HospInvest alelnöke péntekre hívta meg az érdekvédőket Egerbe, hogy belenézhessenek a kórház átvételével kapcsolatos okiratokba. Egy esetleges támadás esetén pedig megvédik az intézményt, a székházat és a családjukat is - tette hozzá Deák Gábor.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Maszkviselés Maszkviselés

A vakcináltaknak is ajánlott a maszkviselés a delta-variáns miatt.

Átoltottság: még a 75% is...

Az Egyesült Államokban szakértők arra számítanak, hogy a veszélyesebb delta variáns terjedése már most ősszel súlyos helyzetet idézhet elő, ha az...

A Semmelweis Egyetemen kapta meg az...

Jól van és elhagyhatta a Semmelweis Egyetem intenzív osztályát az egyéves, gerincvelői izomsorvadásban (SMA) szenvedő Lili, aki az intézmény II....

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.