A kormány regionalizálja az OEP-et

Független Hírügynökség
megjelent: 2008.11.05.

A kormány szerdai ülésén elfogadta azt a kormányrendelet módosítást, amely szerint január 1-től a jelenlegi 19 megyei helyett, 7 regionális pénztárral működik az OEP - jelentette be az egészségügyi miniszter szerdán.

Székely Tamás hangsúlyozta : a megyei nagyvárosokban tovább működnek majd a biztosítottak kapcsolattartásával foglalkozó osztályok, valamint új ügyfélszolgálati irodák nyílnak kistérségekben, és ezzel egyszerűbb lehet az ügyintézés a betegek számára.

A szakminiszter hozzátette a változások ellenére az OEP változatlan nagyságú költségvetéssel és dolgozói létszámmal végzi munkáját.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A vesekő kialakulásának okai A vesekő kialakulásának okai

A vesekövek a vizelet bizonyos alkotóelemeiből alakulnak ki.

Alvás csecsemőkorban Alvás csecsemőkorban

Hol aludjon a csecsemő: a szülők ágyában, vagy a saját kiságyában?

Házi betegápolás, otthoni szakápolás... - Milyen lehetőségek vannak?

Ha valamelyik hozzátartozónk, szerettünk megbetegszik, nem hagyhatjuk sorsára, muszáj valamilyen megoldást találni. A lehetőségeket alapvetően két...

Mit kell tudni az új vényekről?

A tervezett április elsejei időpont helyett május elsejétől kezdik meg pályafutásukat az új orvosi vények. Milyen tartalmi és formai változások...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.