Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj: várják a közönségszavazatokat

Szerző: WEBBeteg.hu

Március 16-ig lehet szavazni a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire, idén először az orvosok mellett egészségügyi szakdolgozókra is. A jelöltek között a WEBBeteg.hu szakértője is szerepel.

A kiíró Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítványa 2019-2020-as díja már a harmadik a sorban. A megmérettetés során 2019 őszén volt lehetőség a jelölésre, a március 16-i határidőig a közönségdíjak eldöntésére van lehetőség. Az internetezők szavazatai alapján összesen 7 orvost díjaznak. A közönségdíj mellett az orvosoknak illetve egészségügyi szakdolgozóknak kiosztandó különdíjakról zsűri dönt.

Szavazatot leadni azon jelöltekre lehet, akik hozzájárultak a részvételhez. A jelölteket és a szavazás pillanatnyi állását ezen az oldalon tekintheti meg.

Szavazni az e-mail cím megadásával lehetséges, egy orvosra egy e-mail címmel csak egy szavazat adható le, ezen az oldalon.

A jelöltek között található Dr. Holnapy Gergely ortopéd sebész, portálunk szakértője is.

A díjátadóra április 23-án kerül sor Budapesten.

(WEBBeteg)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Felfekvés Felfekvés

Hogyan kezelhető? Mit lehet tenni a sebgyógyulás érdekében?

Fogamzásgátlás Fogamzásgátlás

Érdemes átgondolni, milyen módszert részesítünk előnyben!

Június 14-e a Véradók Világnapja

Aki vért ad, lehetőséget ad. Aki vért ad, életet ad. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Nemzetközi Vöröskereszt kezdeményezésére minden...

Az EMA listát tett közzé a...

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) listát tett közzé az Európai Unióban a koronavírus megelőzésére vagy kezelésére jóváhagyott vakcinákról...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.