• Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj: várják a közönségszavazatokat

    Szerző: WEBBeteg.hu

    Március 16-ig lehet szavazni a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire, idén először az orvosok mellett egészségügyi szakdolgozókra is. A jelöltek között a WEBBeteg.hu szakértője is szerepel.

    A kiíró Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítványa 2019-2020-as díja már a harmadik a sorban. A megmérettetés során 2019 őszén volt lehetőség a jelölésre, a március 16-i határidőig a közönségdíjak eldöntésére van lehetőség. Az internetezők szavazatai alapján összesen 7 orvost díjaznak. A közönségdíj mellett az orvosoknak illetve egészségügyi szakdolgozóknak kiosztandó különdíjakról zsűri dönt.

    Szavazatot leadni azon jelöltekre lehet, akik hozzájárultak a részvételhez. A jelölteket és a szavazás pillanatnyi állását ezen az oldalon tekintheti meg.

    Szavazni az e-mail cím megadásával lehetséges, egy orvosra egy e-mail címmel csak egy szavazat adható le, ezen az oldalon.

    A jelöltek között található Dr. Holnapy Gergely ortopéd sebész, portálunk szakértője is.

    A díjátadóra április 23-án kerül sor Budapesten.

    (WEBBeteg)

    Módosítva: 2020.02.27 18:35, Megjelenés: 2020.02.27 18:35
   • Cikkajánló

    A nyújtás szerepe

    A nyújtás szerepe

    Sándor Judit

    Ha elmulasztjuk, félő, hogy sérüléssel, fájdalommal fogjuk szemben találni magunkat.

    Az anorexia kezelése

    Az anorexia kezelése

    Dr. Major Adrienne

    Az anorexiás beteg kezelésekor egyaránt foglalkozunk a lelki és testi zavarokkal.

    A világjárvány miatti korlátozások több tízezer idő előtti halált előzhettek meg

    A világjárvány megfékezésére hozott korlátozások miatt csökkent a légszennyezés, ez több tízezer idő előtti halálozást előzhetett meg Európában és Kínában - állapította meg egy új kutatás.

    Koronavírus - Európai Bizottság: minden tagország egyidejűleg fog hozzájutni a koronavírus elleni oltóanyagokhoz

    Minden tagország egyidejűleg, népességarányosan fog hozzájutni a koronavírus elleni oltóanyagokhoz, amíg azonban nem állnak rendelkezésre a jóváhagyott vakcinák, az alapvető egészségügyi és népegészségügyi szolgáltatások és programok fenntartása mellett továbbra is gondoskodni kell a vírus terjedésének enyhítéséről - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.