• Látogatási tilalom Debrecenben

    Szerző: Debreceni Egyetem

    Részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban az influenzaszerű megbetegedések számának emelkedése miatt. A klinikán egyelőre nincs korlátozás.

    A DE Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Ápolási osztályán és az Infektológiai Intézetben vezették be a látogatási tilalmat. A rendelkezés január 29-től visszavonásig érvényes.

    Hirdetés

    Az influenza miatt

    Az intézkedésekre azért volt szükség, mert jelentősen emelkedett a kórházban influenzaszerű tünetekkel kezelt betegek száma.

    Az intézmények kérik a hozzátartozók és a látogatók együttműködését és türelmét. A DE Klinikai Központban egyelőre nem rendeltek el korlátozást.

    Olvasson tovább! Influenza: tünetek, szövődmények és kezelés

    (Debreceni Egyetem)

    Módosítva: 2020.01.29 16:32, Megjelenés: 2020.01.29 16:32
   • Cikkajánló

    A nyújtás szerepe

    A nyújtás szerepe

    Sándor Judit

    Ha elmulasztjuk, félő, hogy sérüléssel, fájdalommal fogjuk szemben találni magunkat.

    Az anorexia kezelése

    Az anorexia kezelése

    Dr. Major Adrienne

    Az anorexiás beteg kezelésekor egyaránt foglalkozunk a lelki és testi zavarokkal.

    A világjárvány miatti korlátozások több tízezer idő előtti halált előzhettek meg

    A világjárvány megfékezésére hozott korlátozások miatt csökkent a légszennyezés, ez több tízezer idő előtti halálozást előzhetett meg Európában és Kínában - állapította meg egy új kutatás.

    Koronavírus - Európai Bizottság: minden tagország egyidejűleg fog hozzájutni a koronavírus elleni oltóanyagokhoz

    Minden tagország egyidejűleg, népességarányosan fog hozzájutni a koronavírus elleni oltóanyagokhoz, amíg azonban nem állnak rendelkezésre a jóváhagyott vakcinák, az alapvető egészségügyi és népegészségügyi szolgáltatások és programok fenntartása mellett továbbra is gondoskodni kell a vírus terjedésének enyhítéséről - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.

    Ezt jelenti a látogatási tilalom

    Tombol az országban az influenza-járvány, ami miatt már országszerte teljes vagy részleges látogatási tilalmat rendeltek el a kórházakban. De pontosan mit jelent ez a korlátozás, és hogy élik ezt meg a gyermekosztályokon fekvő kis betegek?

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.