• Látogatási tilalom Debrecenben

    Szerző: Debreceni Egyetem

    Részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban az influenzaszerű megbetegedések számának emelkedése miatt. A klinikán egyelőre nincs korlátozás.

    A DE Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Ápolási osztályán és az Infektológiai Intézetben vezették be a látogatási tilalmat. A rendelkezés január 29-től visszavonásig érvényes.

    Hirdetés

    Az influenza miatt

    Az intézkedésekre azért volt szükség, mert jelentősen emelkedett a kórházban influenzaszerű tünetekkel kezelt betegek száma.

    Az intézmények kérik a hozzátartozók és a látogatók együttműködését és türelmét. A DE Klinikai Központban egyelőre nem rendeltek el korlátozást.

    Olvasson tovább! Influenza: tünetek, szövődmények és kezelés

    (Debreceni Egyetem)

    Módosítva: 2020.01.29 16:32, Megjelenés: 2020.01.29 16:32
   • Cikkajánló

    Koronavírus

    Koronavírus

    MTI

    Kiket sújt leginkább a járvány az eddigi legátfogóbb tanulmány szerint?

    PMS

    PMS

    WEBBeteg - Szponzorált tartalom

    Ötféle alaptípust lehet megkülönböztetni. Te melyikbe tartozol? Teszteld magad!

    Koronavírus: Jól vannak a Budapesten elkülönített magyarok

    Jól van az a hét magyar állampolgár, akit a Dél-pesti Centrumkórházban helyeztek karanténba a koronavírus miatt - mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

    Látogatási tilalom Debrecenben

    Részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban az influenzaszerű megbetegedések számának emelkedése miatt. A klinikán egyelőre nincs korlátozás.

    Ezt jelenti a látogatási tilalom

    Tombol az országban az influenza-járvány, ami miatt már országszerte teljes vagy részleges látogatási tilalmat rendeltek el a kórházakban. De pontosan mit jelent ez a korlátozás, és hogy élik ezt meg a gyermekosztályokon fekvő kis betegek?

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.