Ki legyen a nemzet háziorvosa? Még 3 napig szavazhat!

Szerző: evpraxisa.hu

Október 5-én éjfélkor lezárul A nemzet háziorvosa pályázat második szakasza, az internetes szavazás. Addig az érdeklődők még megfordíthatják a bemerevedett állásokat! Október 3-án 9 óráig összesen 65.069 voksot kaptak a TOP listás háziorvosok, ezzel már most majd 20.000-rel sikerült meghaladniuk a tavalyi 46 000 voksot.

Ami a hazaikat illeti szinte fej-fej mellett szavaznak Dr. Fekete Borbála és Dr. Fördős Zsolt páciensei, szimpatizánsai, már csak elenyésző a szavazatkülönbség közöttük, sőt volt olyan óra is, amikor Fördős doktor vezetett. Fekete doktornő szavazatainak száma 18.216, Fördős doktoré 18.198, azaz a különbség minimális, mindössze 8 voks. A harmadik helyezett eddig stabilan Dr. Pintér Anna Kalászné 2561 szavazattal, a negyedik pedig Dr. Sopov Krszto 1845 szavazattal. A többiek 50-100 szavazattal maradnak le az első négytől.

A határon túliak közül a verseny kezdete óta tartja első helyét Dr. Herbut Elvira a Vajdaságból 6192 szavazattal, Dr. Gondos Attila is a másodikat 5029 vokssal. A harmadik helyen Katona Béla áll Kárpátaljáról 2508 szavazattal, a negyedik helyre pedig feljött Dr. Pohoriljak Vaszil 1744 vokssal, szintén Kárpátaljáról. Ne feledjék, a sorrend folyamatos szavazással még mindig alakítható.

Már csak 3 nap

Ami az életkort illeti, a szavazók változatlanul 25-44 év között szavaznak a legtöbben, ami pedig az arányokat, a szavazók 71,2 százaléka nő, 28,8 százaléka férfi. Változatlanul mobilról szavaznak a legtöbben - 82 százalék -, a legtöbb hazai szavazat Budapestről, a legtöbb határon túli pedig Belgrádból érkezett. Magyarországról jött a voksok 59 százaléka, Szerbiából 20, Ukrajnából pedig 8 százalék érkezett, de változatlanul szavaznak Nagy-Britanniából, Amerikából, és Hollandiából is.

Látogassák a portált, szavazzanak folyamatosan, ha a novemberi díjátadón a dobogón szeretnék látni kedves háziorvosukat!

(evpraxisa.hu)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Koronavírus - Döntöttek a...

A kormány szerdán döntött a koronavírus elleni védettségi igazolvány bevezetéséről. A legfontosabb részleteket egy pénteken megjelenő...

Magyar rákkutató cég lett Európa...

Az Oncompass Medicine lett a győztese a Digitaleurope csütörtökön lezárult versenyének, így - számos európai céget legyőzve - a magyar rákkutató...

Elindult A nemzet háziorvosa...

Kilencedszer dördült el a startpisztoly, és indult újra május 3-án a háziorvosok és munkatársaik, a nővérek presztízsét és megbecsülését...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.