• Ki legyen a nemzet háziorvosa? Még 3 napig szavazhat!

    Szerző: evpraxisa.hu

    Október 5-én éjfélkor lezárul A nemzet háziorvosa pályázat második szakasza, az internetes szavazás. Addig az érdeklődők még megfordíthatják a bemerevedett állásokat! Október 3-án 9 óráig összesen 65.069 voksot kaptak a TOP listás háziorvosok, ezzel már most majd 20.000-rel sikerült meghaladniuk a tavalyi 46 000 voksot.

    Ami a hazaikat illeti szinte fej-fej mellett szavaznak Dr. Fekete Borbála és Dr. Fördős Zsolt páciensei, szimpatizánsai, már csak elenyésző a szavazatkülönbség közöttük, sőt volt olyan óra is, amikor Fördős doktor vezetett. Fekete doktornő szavazatainak száma 18.216, Fördős doktoré 18.198, azaz a különbség minimális, mindössze 8 voks. A harmadik helyezett eddig stabilan Dr. Pintér Anna Kalászné 2561 szavazattal, a negyedik pedig Dr. Sopov Krszto 1845 szavazattal. A többiek 50-100 szavazattal maradnak le az első négytől.

    Hirdetés

    A határon túliak közül a verseny kezdete óta tartja első helyét Dr. Herbut Elvira a Vajdaságból  6192 szavazattal, Dr. Gondos Attila is a másodikat 5029 vokssal. A harmadik helyen Katona Béla áll Kárpátaljáról 2508 szavazattal, a negyedik helyre pedig feljött Dr. Pohoriljak Vaszil 1744 vokssal, szintén Kárpátaljáról. Ne feledjék, a sorrend folyamatos szavazással még mindig alakítható.

    Már csak 3 nap

    Ami az életkort illeti, a szavazók változatlanul 25-44 év között szavaznak a legtöbben, ami pedig az arányokat, a szavazók 71,2 százaléka nő, 28,8 százaléka férfi. Változatlanul mobilról szavaznak a legtöbben - 82 százalék -, a legtöbb hazai szavazat Budapestről, a legtöbb határon túli pedig Belgrádból érkezett. Magyarországról jött a voksok 59 százaléka, Szerbiából 20, Ukrajnából pedig 8 százalék érkezett, de változatlanul szavaznak Nagy-Britanniából, Amerikából, és Hollandiából is.

    Látogassák a portált, szavazzanak folyamatosan, ha a novemberi díjátadón a dobogón szeretnék látni kedves háziorvosukat!

    (evpraxisa.hu)

    Módosítva: 2019.10.03 12:05, Megjelenés: 2019.10.03 12:05
   • Nyomtatás
   • Cikkajánló

    A prosztata egészsége

    A prosztata egészsége

    Cs. K., fordító

    Egészséges táplálkozással és életmóddal bizonyítottan sokat tehet prosztatája védelméért.

    Alvási apnoe

    Alvási apnoe

    Dr. Vincze Dóra

    Miért alakul ki magas vérnyomás az alvási apnoe során?

    A nemzet háziorvosa pályázat számokban

    Szeptember 14-ig - a pályázat első szakaszában - 314 ajánlás érkezett, ebből 281 felelt meg a pályázati kiírásnak. A zsűri ezekből választotta ki a nemes versengés 10 legjobb hazai és 10 határon túli háziorvosát. Rájuk lehetett szavazni a második szakaszban szeptember 22. és október 5. között. Október 5-én éjfélkor lezárták a szavazást. 121 446 szavazatot összesítettek a tavalyi 46 407 vokshoz képest.

    Ki legyen a nemzet háziorvosa? Még 3 napig szavazhat!

    Október 5-én éjfélkor lezárul A nemzet háziorvosa pályázat második szakasza, az internetes szavazás. Addig az érdeklődők még megfordíthatják a bemerevedett állásokat! Október 3-án 9 óráig összesen 65.069 voksot kaptak a TOP listás háziorvosok, ezzel már most majd 20.000-rel sikerült meghaladniuk a tavalyi 46 000 voksot.

    Addig csinálom, ameddig a kezem, a lábam és a fejem bírja

    Nikolits Ilona nemrég azzal a szalagcímmel került az újságba, hogy 79 évesen is gyógyít a budai háziorvos. A doktornő Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázaton hazai toplistás volt betegei beszámolói és ajánlásai alapján. A fiatalon atomfizikusnak készülő lány édesanyja betegsége miatt változtatott pályát. Később kutatási ambícióit feladva háziorvos lett, amiben megtalálta élete értelmét. Akármilyen nehéz volt az életem, a lelki békém akkor is mindig megvolt. Életét második férje, fia és unokája teszi teljessé.

    Elindult A nemzet háziorvosa pályázat

    Kilencedszer dördült el a startpisztoly, és indult újra május 3-án a háziorvosok és munkatársaik, a nővérek presztízsét és megbecsülését erősító pályázat az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságának égisze alatt, folytatva a nemes versengés sokéves hagyományait.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.