A HospInvest ellátja a sztrájk miatt elküldött betegeket

Szerző: Független Hírügynökség

A HospInvest a már üzemeltetésében lévő a gyöngyösi, hatvani és parádfürdői intézményekben látja el hétfőn azokat a betegeket, akiket az egri Markhot Ferenc Kórházban sztrájkolók elküldenek.

A HospInvest november 1-jén veszi át az egri kórház üzemeltetését, ahol hétfőn egy kisebbségben maradt csoport kezd sztrájkot - áll a HospInvest pénteki közleményében.

Hétfőn határozatlan idejű sztrájk kezdődik az egri Markhot Ferenc Kórházban. A munkabeszüntetést addig tartják, amíg a Heves Megyei Közgyűlés fel nem bontja a szerződést a Hospinvest Zrt.-vel - tájékoztatta a Független Hírügynökséget korábban Pócs Alfréd, a kórház orvos szakszervezetének elnöke.

A vasutasok kétórás szolidaritási sztrájkot szerveznek hétfőre Egerben. Terveik szerint reggel nyolctól tíz óráig nem indulnának vonatok az egri állomásról, a Liga Szakszervezetekhez tartozó fegyveres valamint rendvédelmi területen dolgozók pedig a Markhot Ferenc Kórház előtt akarnak demonstrálni.

(Független Hírügynökség)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Fogamzásgátlás Fogamzásgátlás

Milyen típusú fogamzásgátló tabletta való nekem? - Töltse ki tesztünket! (x)

A felfekvés fokozatai A felfekvés fokozatai

A kialakult felfekvést a stádiumának megfelelően kezelni kell.

Június 14-e a Véradók Világnapja

Aki vért ad, lehetőséget ad. Aki vért ad, életet ad. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Nemzetközi Vöröskereszt kezdeményezésére minden...

Az EMA listát tett közzé a...

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) listát tett közzé az Európai Unióban a koronavírus megelőzésére vagy kezelésére jóváhagyott vakcinákról...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.