Még egy orvossal kevesebb Nagykanizsán

Szerző: Független Hírügynökség

Újabb orvos adta be a felmondását a nagykanizsai kórházban, emiatt az ÁNTSZ tájékoztatást kért az intézménytől a fül-orr-gégészeti osztály működésével kapcsolatban - írja a Zalai Hírlap.

A tisztiorvosi szolgálat egy nagykanizsai lakos bejelentése nyomán kezdett vizsgálódni. A bejelentés szerint az osztályról több kollégája után, a vezetéssel megbízott főorvos is távozott, ami miatt ellátási nehézségek keletkeztek.

Dr. Kovács József, a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója azt mondta: a főorvos távozása után még négy szakorvos marad az osztályon, melynek működése ezzel biztosított. Szerinte a szakemberek távozása az országos orvoshiány helyi tünete.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Ízületi kopás Ízületi kopás

Ha nem kezelik, a szalagok, ínak és az érintkező csontfelszínek is sérülnek.

Koronavírus omikron-variánsa Koronavírus omikron-variánsa

Az FDA szakértői szerint fejlettebb vakcinákra lenne szükség ellene.

Így fizethetjük a magánellátást...

Évek óta tendencia Magyarországon a magánegészségügyi szektor bővülése, az elmúlt évben azonban ugrásszerű a növekedés. A magánegészségügyi...

Zárva lesznek a szak- és háziorvosi...

Pénteken zárva lesz a gyógyszertárak többsége, a háziorvosi, fogorvosi és szakrendelők, valamint a védőnői tanácsadók is az egészségügyben...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.