Még egy orvossal kevesebb Nagykanizsán

Szerző: Független Hírügynökség

Újabb orvos adta be a felmondását a nagykanizsai kórházban, emiatt az ÁNTSZ tájékoztatást kért az intézménytől a fül-orr-gégészeti osztály működésével kapcsolatban - írja a Zalai Hírlap.

A tisztiorvosi szolgálat egy nagykanizsai lakos bejelentése nyomán kezdett vizsgálódni. A bejelentés szerint az osztályról több kollégája után, a vezetéssel megbízott főorvos is távozott, ami miatt ellátási nehézségek keletkeztek.

Dr. Kovács József, a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója azt mondta: a főorvos távozása után még négy szakorvos marad az osztályon, melynek működése ezzel biztosított. Szerinte a szakemberek távozása az országos orvoshiány helyi tünete.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Koronavírus - Orbán: Magyarország...

Magyarország technikailag készen áll a koronavírus elleni oltások tömeges és gyors beadására, amennyiben nagy mennyiségben érkezne vakcina az...

Merkely: folyamatosan oltják az...

December 26. délutánja óta folyamatosan oltják az egészségügyi dolgozókat a koronavírus elleni vakcinákkal - mondta a Semmelweis Egyetem rektora az...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.