• Eredménytelen az OEP főigazgatói pályázata

    Szerző: Független Hírügynökség

    Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatói posztjára kiírt pályázat eredménytelenül zárult - tudatta a Független Hírügynökséggel az Egészségügyi Minisztérium pénteken.

    A jelenleg megbízott főigazgatóként dolgozó Rendek Vilma a továbbiakban is ellátja feladatát. A dokumentum szerint a főigazgató időközben megkezdte az OEP regionalizációs átalakításának előkészítését.

    Csütörtökön kellett volna eredményt hirdetnie a tárcának abban a pályázatban, amelyet a főigazgatói posztra írtak ki. 4 hete volt a minisztériumnak a pályázatok elbírálására, amelyet sajtóinformációk szerint hárman adtak be.

    Hirdetés

    Az egyik pályázó László Imre, a Szent Imre Kórház főigazgatója visszalépett, rajta kívül az aspiránsok között emlegették Ungár Klárát, az OEP jelenlegi főigazgató-helyettesét valamint Gusztonyi Ágnest, a Szent Margit Kórház egykori vezetője.

    A megbízott főigazgató, Rendek Vilma - sajtóértesülések szerint - nem pályázott a posztra.

    (FH)

    Módosítva: 2008.09.20 09:05, Megjelenés: 2008.09.20 09:05
   • Cikkajánló

    Helyes orrfújás

    Helyes orrfújás

    Dr. Árki Ildikó

    A kicsik még nem tudják kifújni az orrukat. Tanítsuk meg nekik, hogyan kell!

    Hemokromatózis

    Hemokromatózis

    Dr. Tomonkó Magdoln

    Milyen típusai vannak ennek a betegségnek, és mik lehetnek ezek tünetei?

    Koronavírus - Az EU tovább szűkítette a járványügyi szempontból biztonságosnak ítélt országok listáját

    Az Európai Unió a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban felülvizsgálta és ismét szűkítette azon országok körét, amelyek állampolgárai korlátozásmentesen léphetnek be az Európai Unióba. Csütörtökön Kanada, Georgia és Tunézia került le a listáról.

    Szlávik: a maszkhordás az alapvető védekezési eszköz

    Jelenleg a távolságtartás és a maszkhordás az alapvető védekezési eszköz a koronavírus-fertőzéssel szemben - mondta a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa egy online szakmai konferencián csütörtökön.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.