Két amerikai kórházat lezártak

Szerző: Független Hírügynökség

Az Egyesült Államokban két kórházat átmenetileg vesztegzár alá helyeztek szombaton, miután többen ismeretlen anyag okozta megbetegedéssel jelentkeztek Saint Louis város (Missouri állam) egészségügyi intézményeiben.

A betegek légúti panaszok miatt kerültek kórházba, egy titokzatos porral való érintkezés miatt. A hatóságok állítólag azonosították az anyagot, de nem hozták nyilvánosságra, hogy mi az. Elővigyázatosságból karanténba helyeztek mindenkit, aki érintkezésbe került a betegekkel, több tucat embert.

A St. Anthony kórházba ismeretlen számú beteg érkezett, a másikba (DePaul Health Center) három. Állapotuk a kórházak szerint javul, bár a helyi televízió úgy tudja, hogy utóbbiak közül ketten kritikus állapotban vannak.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Koronavírus - Döntöttek a...

A kormány szerdán döntött a koronavírus elleni védettségi igazolvány bevezetéséről. A legfontosabb részleteket egy pénteken megjelenő...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.