Jól szerepelt a PharmaPlaza az Év Internetes Kereskedője versenyen

Szerző: WEBBeteg

Idén 10. alkalommal rendezte meg a SzEK.org az eNet és az IVSZ kis- és középvállalati, illetve nagyvállalati kategóriában az Év Internetes Kereskedője versenyt, amelyen szép eredménnyel szerepelt a PharmaPlaza webpatika is.

A 2. születésnapját ünneplő PharmaPlaza a verseny előkelő TOP 10-es listájában végzett.

A kiválasztás során a közönség szavazatai, a felhasználói élményt vizsgáló csapat értékelései és a szakmai zsűri döntése játszott fontos szerepet. Idén több mint 500 kis-, közép- és nagyvállalat pályázott a díjakért, ahol a webpatika nem csak túljutott a közönségszavazáson, de a támogató szavazatoknak köszönhetően egészen a 8. helyig ért el a kis- és középvállalati kategóriában.

Az eredményes szereplésről készült közleményben azt írják: 'Ígérjük, hogy továbbra is azon leszünk, hogy minél inkább kiszolgáljuk az egészséges életmód iránt érdeklődők, az egészségtudatos vásárlók igényeit és reméljük, hogy jövőre ismét bejuthatunk Önök által, a TOP 10 webáruház közé ahonnan talán még jobb eredményekkel térhetünk majd haza legközelebb. Köszönjük, hogy megtiszteltek bennünket bizalmukkal, bízunk benne, hogy a jövőben is hozzánk fordulnak és minket választanak!'

(WEBBeteg)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Diabétesz Diabétesz

A cukorbetegség bőrön megjelenő tünetei és következményei.

Dohányzás Dohányzás

Hogyan függ össze a tüdőbetegségekkel?

Milyen a maszk hatékonysága? -...

A lakosságot érdemes lenne általánosságban maszkhasználatra kötelezni? A felvetésre Dr. Ludwig Endre járványügyi szakember adott választ.

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.