Gyógyjátszma Kékestetőn

Szerző: Független Hírügynökség

Csaknem félmilliárd forint többletbevételhez juthat a gyöngyösi kórház, ha megkapja a megszűnő Mátrai Állami Gyógyintézet száz aktív ágyát. A tüdőszanatórium privatizációját pedig az egészségügyi miniszter cáfolta.

Végleges döntés még nem született, de elképzelhető, hogy a mátraházi kardiológiát és tüdőgyógyászatot a Debreceni Egyetem működtetné tovább, míg az idősotthon, 100 lakójával Gyöngyösre költözne.

Az sem kizárt, hogy a kékestetői részleget is Gyöngyös üzemeltetné, a Debreceni Egyetem pedig így ott létrehozhatná a gyógyszolgáltatást. A tüdőszanatórium esetleges privatizációjának hírét az egészségügyi miniszter cáfolta.

(FH)

Hozzászólások (1)

Cikkajánló

Ajakherpesz Ajakherpesz

Az ajakherpesz okai, tünetei, kezelése és megelőzése.

Ajakherpesz Ajakherpesz

Tippjeink segítségével megelőzhető, hogy tönkretegye a nyarat!

Emberéleteket és ezermilliárdokat...

A COVID-19-világjárvány rádöbbentett bennünket, hogy mennyire fontos szerepet játszanak a naprakész egészségügyi adatok a népegészségügyi...

Viszlát járvány vagy nincs menekvés...

Nem tűnt el, de már látjuk a fényt a koronavírus alagútja végén. Mégsem tehetünk úgy, mintha nem forgatta volna fel az életünket, és állítólag...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.