• Áramszünet a Heim Pál-kórházban

    Szerző: Független Hírügynökség

    Több mint negyedórán keresztül nem tudták elérni telefonon a Heim Pál Gyermekkórházból az Elektromos Műveket múlt pénteken, amikor teljes áramszünet volt az intézményben.

    A kórház szóvivője szerint az Elműnél már vizsgálják, hogy mi okozhatta az áramkiesést és miért volt gond a telefonhálózatban. A múlt pénteki áramszünet miatt a gyerekkórház intenzív osztályán leálltak a gépek, több gyereket kézzel kellett lélegeztetni.

    Hirdetés

    Ráadásul azok a generátorok sem voltak működőképesek, amelyeknek éppen egy ilyen esetben kellene az áramot biztosítani - írja a lap. Az Elmű szerint egyébként a külső hálózatban nem volt fennakadás.

    Legutóbb frissült: 2008.06.30 00:00
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Depressziós a párom

    Depressziós a párom

    Dr. Veress Dóra, pszichiáter

    Hogyan lehet rábírni valakit, hogy akarata ellenére elfogadja a segítséget?

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    Influenza - Újabb kórházakban van látogatási tilalom

    Újabb egészségügyi intézményekben rendeltek el látogatási tilalmakat az influenzajárvány miatt - közölte honlapján az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat csütörtökön.

    Mérföldkőhöz érkezett a pécsi 400 ágyas klinika felújítása

    Ünnepélyesen is átadták a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ 400 ágyas klinikai tömbjének „A” és „C” szárnyát, valamint a Sürgősségi Betegellátó Osztályt.

    Egészségnap és jótékonysági est Veszprémben

    Az egészségmegőrzés jegyében egész napos rendezvényt és jótékonysági estet tartanak Veszprémben szeptember 13-án – mondta el az MTI-nek a város egészségügyért felelős alpolgármestere.

    Új helyre költözik a sürgősségi ellátás Nagykanizsán

    Csütörtöktől tíz napon át szünetel a nagykanizsai kórház sürgősségi betegellátó osztályának működése, mert a részleg új helyre költözik - tájékoztatta a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója kedden az MTI-t.

    Elkészült a steril klíma a Heim Pál Gyermekkórház intenzív osztályán és központi műtőjében

    A megújult részlegekben lényegesen biztonságosabb, korszerűbb és komfortosabb körülmények között folytathatják a gyógyító munkát az intézmény munkatársai - közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel.

    Gyakoriak a hibák az intenzív osztályokon

    A kórházi intenzív osztályokon gyakoriak a hibák, mutatta ki egy 27 országra kiterjedő nemzetközi felmérés, amelyet a bécsi Rudolfstiftung Hospital kórház kutatói végeztek. A vizsgálat megállapításait a BBC brit közszolgálati hírportál ismertette pénteken.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.