Áramszünet a Heim Pál-kórházban

Szerző: Független Hírügynökség

Több mint negyedórán keresztül nem tudták elérni telefonon a Heim Pál Gyermekkórházból az Elektromos Műveket múlt pénteken, amikor teljes áramszünet volt az intézményben.

A kórház szóvivője szerint az Elműnél már vizsgálják, hogy mi okozhatta az áramkiesést és miért volt gond a telefonhálózatban. A múlt pénteki áramszünet miatt a gyerekkórház intenzív osztályán leálltak a gépek, több gyereket kézzel kellett lélegeztetni.

Ráadásul azok a generátorok sem voltak működőképesek, amelyeknek éppen egy ilyen esetben kellene az áramot biztosítani - írja a lap. Az Elmű szerint egyébként a külső hálózatban nem volt fennakadás.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Koronavírus - Döntöttek a...

A kormány szerdán döntött a koronavírus elleni védettségi igazolvány bevezetéséről. A legfontosabb részleteket egy pénteken megjelenő...

Magyar rákkutató cég lett Európa...

Az Oncompass Medicine lett a győztese a Digitaleurope csütörtökön lezárult versenyének, így - számos európai céget legyőzve - a magyar rákkutató...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.