Megszűnhet hat mentőközpont

Szerző: Független Hírügynökség

Hat irányító-központot zárhatnak be a nyáron az Országos Mentőszolgálatnál - értesült a Magyar Nemzet egy név nélkül nyilatkozó mentőállomás-vezetőtől. Az országban 2006-ban 26 irányító-központot építettek fel.

A több százmilliós beruházást most takarékossági okokból építik le. A lapnak nyilatkozó mentős szerint hat állomást akarnak bezárni júliusban és augusztusban. Szerinte ez sem gazdaságilag, sem szakmailag nem indokolható lépés.

A lap szerint a bajai, ceglédi, berettyóújfalui, váci, mátészalkai és a sátoraljaújhelyi központot szüntetik meg. Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője a leépítés hírét megerősítette. Azt mondta, hogy előre eltervezett lépésről van szó. Körülbelül 60 ember munkahelye szűnik meg. Ők mentőautókon, más központokban dolgozhatnak tovább. Néhányan végkielégítéssel távoznak a cégtől.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Ajakherpesz Ajakherpesz

Az ajakherpesz okai, tünetei, kezelése és megelőzése.

Ajakherpesz Ajakherpesz

Tippjeink segítségével megelőzhető, hogy tönkretegye a nyarat!

16 ezren fordultak orvoshoz...

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 4-e és 10-e között 16 ezren fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz az ezt...

Önkéntes pszichológusok segítenek...

200 pszichológus, pszichiáter és mentálhigiénés szakember nyújt önkéntes munkával ingyenes segítséget az ukrajnai menekülteknek, de a szakemberek...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.