• Interneten lehet fogamzásgátlót venni

    Szerző: Független Hírügynökség

    Nagy-Britanniában recept nélkül is lehet fogamzásátlóhoz jutni egy legális internetes honlapon hétfőtől. A DrThom weboldal 29,99 fontért (9 ezer forintért) 3 havi adagot kínál minden 18 éven felüli nőnek.

    A szolgáltatás egyelőre csak azoknak áll nyitva, akik már szednek antibébi tablettát, de később kiterjesztik a kezdőkre is.

    Hirdetés

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    A pácienseknek ki kell tölteniük egy kérdőívet, amely alapján a weboldal igazgatója, doktor Thomas Van Every további kérdéseket is feltehet. DrThom elismeri, hogy kénytelen elhinni bemondásra azt, amit a páciens megad az egészségi állapotáról, de ugyanígy tesz a háziorvos is.

    DrThom szerint a szolgáltatása ideális az olyan nőknek, akik nehezen jutnak el a háziorvoshoz.

    Dr. Van Every szerint a weboldala illeszkedik a brit kormánypolitikához, amely azt célozza, hogy a nők a lakóhelyükhöz minél közelebb juthassanak hozzá a fogamzásgátlóhoz.

    Legutóbb frissült: 2008.06.23 09:00
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Diabétesz gyermekeknél

    Diabétesz gyermekeknél

    Dr. Horváth Balázs

    Gyermekkorban többnyire az 1-es típus alakul ki, de a 2-es is egyre gyakoribb.

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    46407 vokssal ért véget június 2-án éjfélkor a szavazás

    Lezárult az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyi Államtitkárságának égisze alatt szervezett Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza: az internetes szavazás. Rengetegen szurkoltak orvosukért, így két héten át folyamatosan négyóránként szavaztak,hogy meghálálják a TOP listás praxisok áldozatos munkáját.

    Az év praxisa a Kárpát-medencében - Szavazzon Ön is!

    Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza! Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyi Államtitkársága által meghirdetett pályázat első szakaszában a páciensek május 10-ig történeteikkel díjazhatták háziorvosukat és munkatársát határon innen és határon túl.

    Sürgősségi szakorvosi beutaló: mikor kérheti a háziorvos?

    Sürgős szakorvosi vizsgálatot akkor lehet kérni, ha valaki már kettő vagy ennél több hete táppénzen van, gyors kivizsgálást igényelnek a komoly panaszai. Hosszú a várakozás bizonyos szakrendelésekre, több hét, sőt, hónapok múlva kaphat csak időpontot a beteg.

    Hajrájához érkezett Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat!

    Még nem késő beszállni, május 10-ig bárki beküldheti történetét háziorvosáról!

    Dr. Fodor Zsuzsanna: eddig nem tapasztalt összefogás jellemezte a falut

    Pusztaföldvár egyetlen háziorvosa négy éve dolgozik az 1600 fős településen, de már eddig is több fejlesztést, változtatást valósított meg, mint több tíz éve praktizáló pályatársai: betegirányító rendszer, modern betegvizsgáló készülék, barátságos váróterem.

    Úgy felpuffadtam, mintha terhes lennék - Hormonális okok

    Különösen a nőknél megfigyelhető, hogy időnként annyira puffad a hasuk, hogy már-már terhesnek néznek ki. Vajon mi lehet az oka az ilyen jellegű puffadásnak?

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.