Tíz új egészségügyi szakember a Zirci Erzsébet Kórházban

Szerző: GYEMSZI

Az Új Széchenyi Terv TÁMOP-6.2.4/A/11/1 projekt keretében 10 egészségügyi dolgozó foglalkoztatása valósulhat meg, 50 000 000 Ft. vissza nem térítendő uniós támogatással.

A kórház célja, hogy a megfelelő humánerőforrás-kapacitás biztosításával, a lehetőségek és előírások szerinti legjobb minőségű és mennyiségű ellátásban tudja részesíteni a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézethez forduló pácienseket, a Zirci Járás lakosságát.

A projekt keretében - országosan is hiányszakmának számító - ápolónők, asszisztensek, gyógytornász, műtőssegéd, és fizikoterápiás asszisztens csatlakozott a kórház gyógyító munkájához. A felvett alkalmazottak esetében 24 hónapos támogatott foglalkoztatást követően a kórház további 2 éves munkahely megtartásra tett kötelezettség-vállalást, így összességében 4 éves biztos állást jelent számukra ez a támogatás. Munkájukkal a betegellátás színvonalának javulásához, valamint a jogszabályokban meghatározott minimumfeltételek teljesítéséhez tudnak hozzájárulni.

A projekt célja elsődlegesen a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézetben meglévő hiányszakmák egy részének szakemberrel való feltöltése volt, amely közvetlenül hozzájárul az ellátás színvonalának javulásához, minőségi és mennyiségi bővüléséhez, így a hozzánk érkező egészségügyi ellátásra szoruló betegek folyamatosan egyre jobb ellátásban részesülhetnek, amelyhez az intézmény egyéb beruházásai is hozzájárulnak.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Körömgomba Körömgomba

Hogyan ismerhető fel és hogyan kezelhető a körömgomba?

Bethesda: több, mint gyermekkórház

Minden szülő álma egy olyan gyógyító intézmény, ahogy minden a gyerekekről, a családról szól, ahol magas szakmai színvonalon, közösségben...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.