• Szponzorált keresési találatok - Szigorít a Microsoft

    Szerző: MTI

    A Google után a Yahoo és a Binget üzemeltető Microsoft is bejelentette, szigorítja a szponzorált keresési találatokra vonatkozó hirdetési feltételeit, amellyel az illegális és hamis gyógyászati termékeket kínáló kereskedőket kívánják kiszűrni.

    A teljes cikket ITT, a hamisgyogyszer.hu weboldalán tudja elolvasni>>

    Legutóbb frissült: 2010.06.21 12:17
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Tüdőtályog

    Tüdőtályog

    Dr. Brugós László

    A tüdőtályog általában szövődményként jelenik meg. Okok, tünetek és kezelés.

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    Az internetes gyógyszervásárlás szabályai

    Manapság nem újdonság az interneten zajló kereskedelem, és azon sem nagyon lepődünk meg, hogy webáruházakban szinte bármilyen terméket vagy szolgáltatást megvásárolhatunk, amire éppen szükségünk van. Azonban az egészségügyi termékek, főként a gyógyszerek és vitaminok beszerzése a neten talán még nem olyan mindennapi, mint például a műszaki cikkek vagy a könyvek vásárlása, mégis hordoz magában rizikót, ha például nem jó helyen vásárolunk.

    Pangea akció: minden interneten vásárolt gyógyszer hamis vagy illegális volt

    Minden interneten vásárolt gyógyszer hamis vagy illegális volt - ez az eredménye a június 18. és 25. között hatodszor megtartott, az internetes gyógyszerkereskedést ellenőrző nemzetközi Pangea akciónak, amelyben a magyar hatóságok a magyar weboldalakról vásárolt gyógyszereket vizsgálták meg.

    Gyógyszerrendelés internetről: kényelmes, de kockázatos

    Az interneten vásárolható gyógyszerek, különösen a vényköteles gyógyszerek döntő többsége hamis. Európa-szerte mégis egyre többen választják a gyógyszerbeszerzésnek ezt a kényelmes, de rendkívül kockázatos módját. A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület kutatása szerint Magyarországon az internetezők egynegyede vásárolt már vényköteles gyógyszert recept nélkül, és egyre többen vannak, akik a jövőben megfontolnának egy ilyen veszélyes tranzakciót.

    Patikusok védjék a betegeket!

    Az Európai Gyógyszer-nagykereskedők Szövetsége szerint a patikusoknak kell megvédeni a betegeket a hamis gyógyszerektől. A szervezet képviselője úgy véli, a legbiztosabb módszer, ha a gyógyszertárak ellenőrzik a tabletták eredetiségét még azok kiadása előtt.

    Veszélyes szerek - Hamis potencianövelők

    Egyre nagyobb nemzetközi fenyegetést jelent a gyógyszerhamisítás A gyógyszerhamisítás globális terjedésére és a fokozódó veszélyre hívja fel a figyelmet a Nature Medicine aktuális számában Roxanne Khamsi szakértő.

    Egy év börtönt kapott a Viagra-hamisító

    Egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, és további három évre feltételes szabadságra bocsátotta az amerikai bíróság a napokban egy helyi férfit, aki hamis potencianövelő szereket értékesített az interneten keresztül.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.