Nem drogok miatt halt meg a színésznő

MTI
megjelent:

A hivatalos jelentés szerint vérszegénység és légúti fertőzésre szedett gyógyszerek okozták Brittany Murphy halálát.

Brittany Murphy december 20-án esett össze és halt meg Hollywood Hills-i otthonában. A halottkémi jelentés szerint menstruációja okozott vérszegénységet, és legyengült állapotában szervezete nem tudott védekezni a fertőzéssel szemben.

Ugyanakkor influenza-szerű tünetei miatt olyan gyógyszereket szedett, amelyek szintén hozzájárultak a halálához. A boncolás semmiféle kábítószert nem mutatott ki a 32 éves színésznő szervezetében. A vizsgálat során megállapították, hogy több gyógyszert, köztük hidrokodont és acetaminofent - köhögés- és fájdalomcsillapítókat szedett.

Mint a csütörtökön közzétett dokumentum fogalmazott: halála előre nem látott módon következett be, de elkerülhető lett volna. Murphy 7-10 nappal a halála előtt erős alhasi fájdalmakra panaszkodott a vele együtt élő édesanyjának és férjének.

Családja azonban azt gondolta, menstruáció okozza rosszullétét, mivel az korábban is gyakran megviselte. A 8 mérföld sztárja végül orvosához is bejelentkezett, ám mielőtt eljutott volna hozzá, elhunyt.

A jelentésből kiderült, hogy tavaly áprilisban cukorbetegség miatt kezelték Oregonban, de egyébként egészséges volt.

(MTI)

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.