• Mégsem volt olyan beteg Michael Jackson?

    Szerző: Független Hírügynökség

    A korábbi hírekkel ellentétben Michael Jackson nem volt beteg és legyengült halála előtt. A popsztár boncolási jegyzőkönyvéből az derül ki, hogy az énekes elég jó egészségi állapotban volt a nyárra tervezett koncertekhez.

    A dokumentumból eddig csak részleteket hoztak nyilvánosságra, ám azt most az AP-n keresztül teljes egészében megismerhette a sajtó.

    Hirdetés

    A jegyzőkönyv szerint Michael Jackson korának megfelelő egészségi állapotban volt, azaz legtöbb problémája átlagos egy ötvenéves férfinél is megtalálható. Ízületi- és tüdőgyulladásához érszűkület társult.

      Michael Jackson tényleg döbbenetes boncjelentése

    Súlya 50,8 kilogramm, étel nem, csak gyógyszer volt a gyomrában, kopasz volt, zúzódásokat találtak a testén, bordáit eltörte az újraélesztés, négy tűtől származó sebet fedeztek fel szívtájékán - sorolta a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap a Michael Jackson boncolásakor megállapított tényeket.>>

    A testén ráadásul több orvosi beavatkozás nyoma is látható volt, míg karján tűszúrások látszottak.

    A szakértők szerint azonban ennek ellenére mégsem volt olyan rossz állapotban, mint ahogy azt a sajtóban eleinte feltételezték róla.

    Michael Jackson június 25-én vesztette életét Los Angelesben.

    Halálát a Propofol nevű erős altató okozta, amit orvosa, Dr. Conrad Murray adott be neki. Ellene azóta emberölés miatt indult vizsgálat.

    (FH)

    Módosítva: 2009.10.02 20:50, Megjelenés: 2009.10.02 20:50
   • Nyomtatás
   • Cikkajánló

    Férfiegészség

    Férfiegészség

    Tóth András, újságíró

    Meddig lesz egészséges a férfi? 2000 óta javulást tapasztalhatunk.

    Nátha kisbabáknál

    Nátha kisbabáknál

    Szponzorált tartalom

    A nátha a legkisebbek esetében különösen gyakori betegség. Mit tehetünk? (x)

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA