Mégsem volt olyan beteg Michael Jackson?

Szerző: Független Hírügynökség

A korábbi hírekkel ellentétben Michael Jackson nem volt beteg és legyengült halála előtt. A popsztár boncolási jegyzőkönyvéből az derül ki, hogy az énekes elég jó egészségi állapotban volt a nyárra tervezett koncertekhez.

A dokumentumból eddig csak részleteket hoztak nyilvánosságra, ám azt most az AP-n keresztül teljes egészében megismerhette a sajtó.

A jegyzőkönyv szerint Michael Jackson korának megfelelő egészségi állapotban volt, azaz legtöbb problémája átlagos egy ötvenéves férfinél is megtalálható. Ízületi- és tüdőgyulladásához érszűkület társult.

Michael Jackson tényleg döbbenetes boncjelentése
Súlya 50,8 kilogramm, étel nem, csak gyógyszer volt a gyomrában, kopasz volt, zúzódásokat találtak a testén, bordáit eltörte az újraélesztés, négy tűtől származó sebet fedeztek fel szívtájékán - sorolta a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap a Michael Jackson boncolásakor megállapított tényeket.

A testén ráadásul több orvosi beavatkozás nyoma is látható volt, míg karján tűszúrások látszottak.

A szakértők szerint azonban ennek ellenére mégsem volt olyan rossz állapotban, mint ahogy azt a sajtóban eleinte feltételezték róla.

Michael Jackson június 25-én vesztette életét Los Angelesben.

Halálát a Propofol nevű erős altató okozta, amit orvosa, Dr. Conrad Murray adott be neki. Ellene azóta emberölés miatt indult vizsgálat.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Diabétesz Diabétesz

A cukorbetegség bőrön megjelenő tünetei és következményei.

Dohányzás Dohányzás

Hogyan függ össze a tüdőbetegségekkel?

A magnézium kismértékben...

Az American Heart Association folyóiratában publikált kutatások szerint a magnézium, amely az emberi test számára nélkülözhetetlen elem...

Fitoterápiás készítmények -...

A nemrég megjelent patikai gyógyszerkészítést szabályozó Szabványos Vénygyűjtemények VIII. kötete több mint 50 fitoterápiás cikkelyt tartalmaz....

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.