Egy beteg halálának ügyében nyomoz a rendőrség

Szerző: MTI

Feljelentették a kecskeméti kórházat, mert a feljelentő szerint egy 65 éves férfi a nem megfelelő orvosi kezelés következtében halt meg - közölte kedden az MTI-vel a rendőrség.

A beteget panaszai miatt a Bács-Kiskun megyei kórházba szállították, majd öt nappal később, az elvégzett vizsgálatok és kezelés ellenére szeptember 18-án a kórházban meghalt - mondta Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Indikátorrendszer 2009
Hasonlítsa össze a rendelők és kórházak szolgáltatásait! Indikátorrendszer 2009>>

A feljelentő szerint a férfi a kórházban többször rosszul lett, családjának fulladásról, felső végtagi fájdalmakról, melegségérzetről számolt be, és többször kialakult nála lázas, görcsös rángatózás is - ismertette a feljelentő indokait a sajtószóvivő.

A rendőrség nyomozást rendelt el halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

(MTI)

Módosítva: 2009.09.22 15:23, Megjelenés: 2009.09.22 15:23
Címkék: Kórház, Műhibaper
Hozzászólások (1)

Cikkajánló

Diabétesz Diabétesz

A cukorbetegség bőrön megjelenő tünetei és következményei.

A magnézium kismértékben...

Az American Heart Association folyóiratában publikált kutatások szerint a magnézium, amely az emberi test számára nélkülözhetetlen elem...

Fitoterápiás készítmények -...

A nemrég megjelent patikai gyógyszerkészítést szabályozó Szabványos Vénygyűjtemények VIII. kötete több mint 50 fitoterápiás cikkelyt tartalmaz....

Leginkább a vidéki kórházakban...

Új struktúra szerint működik júliustól a fekvőbeteg-szakellátás. Az egységes állami kórházhálózat kialakítása nyomán egységes...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.