Mi lesz veled Sportkórház? Mi lesz a sportolókkal?

Szerző: Medizóna

Akinek nincs elképzelése a jövőről, annak nem érdemes a jelen gondjaival foglalkoznia - ez a mottója annak a szakmai programnak, ami nem kisebb célt tűzött maga elé, mint azt, hogy felvázolja az Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház - kitörési lehetőségeit a magas szintű, hosszú távú és hatékony működésre.

A dolgozatot Haász Péter jegyzi, aki – s ezt többször is hangsúlyozza - magánemberként állt a nyilvánosság elé.

„25 éve dolgozom a Sportkórházban, a Kutató Osztályon, de – mint néhány helyen helytelenül megjelent – nem vagyok orvos" - mondja Haász Péter.

Majd folytatja: ugyanakkor felelősséget érez ezért az intézetért, s mivel független a személyi konfliktusoktól, úgy gondolta, összeállít egy programot – korábbi szakértői anyagok felhasználásával -, ami kizárólag a szakmai feladatokra koncentrál.

(Medizóna)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A változékony időjárás hatásai A változékony időjárás hatásai

Fronthatások, nyári meleg - Minden korosztály szervezetének megterhelő.

Utazás tömegközlekedéssel Utazás tömegközlekedéssel

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

Egy közkedvelt gyógynövény: a...

Az utóbbi évtizedek egyik legismertebb gyógynövénye lett a valódi keskenylevelű levendula, latinul: Lavandula angustifolia P. Mill. (más néven L....

A Listeria a hűtőben jobban túlél...

A sajtok tárolásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kutatás szerint a Listeria baktérium alacsony hőmérsékleten jobban túlél, mint...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.