Ki nyert ma? Wellness és pihenés két napban

Szerző: WEBBeteg

Egy kétszemélyes wellness hétvégét nyerhetett a négycsillagos szilvásváradi Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak felajánlásából az, aki az elmúlt hetekben a WEBBeteg oldalán kitöltötte stresszről szóló tesztünket.

A háromhetes nyereményjátékban a WEBBeteg.hu 18. életévüket betöltött regisztrált felhasználói vehettek részt, függetlenül attól, hogy a játék kezdete előtt vagy utána regisztráltak. A játék 2009. május 29-én 12 órakor kezdődött és 2009. június 19-én 12 órakor zárult.

A nyertes kisorsolására a szabályzatnak megfeleleően került sor, véletlenszám-generátor segítségével, egy háromfős bizottság jelenlétében. A szilvásváradi wellnes hétvége boldog tulajdonosa:

Busáné Figula Irén

A szerencsés nyertesnek gratulálunk, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot.

Köszönjük regisztrált felhasználóinknak, hogy a WEBBeteg játékán részt vettek, reméljük akik nem nyertek mostani nyereményakciónkon, azok is gazdagabbak lettek, hiszen hasznos tanácsokat tudhattak meg a mindennapos stresszkezelésről és az egészséges életmódról.

Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak


Ön is vágyik arra, hogy a mindennapi zsibongástól távol, egy erdőszéli tisztáson pihenje ki a napi, heti fáradalmakat, hogy madárcsicsergésre ébredjen, és szállodai szobája egy csodálatos kilátású erdős, vagy dombos részre nézzen? Ne keressen tovább! Nálunk valóra vállnak álmai! Családbarát környezetben, vendégközpontú személyzettel, 27 db 2 ágyas és 5 db 4 ágyas hotelszobával, 13 db 4, 6, 8 személyes egyedi apartmanházzal, wellness-fitness részleggel, squash pályával, játszótérrel, konferencia termekkel, hangulatos étteremmel és egyedi szolgáltatásokkal várjuk Vendégeinket.


3348 Szilvásvárad, Park u.25.
Tel.: 36/564-300
[email protected]
www.szalajkaliget.hu

(WEBBeteg)

Módosítva: 2009.06.19 12:25, Megjelenés: 2009.06.19 12:25
Címkék: Nyereményjáték
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Myeloma multiplex Myeloma multiplex

Az új gyógyszerekkel sokat javult a túlélés és az életminőség.

Mi az infraszauna? Vannak...

Az infraszauna egy olyan szaunatípus, ami a fény felhasználásával állít elő hőt. Ezt a szaunatípust néha távoli-infravörös szaunának is nevezik...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.