Ki nyert ma? Wellness és pihenés két napban

Szerző: WEBBeteg

Egy kétszemélyes wellness hétvégét nyerhetett a négycsillagos szilvásváradi Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak felajánlásából az, aki az elmúlt hetekben a WEBBeteg oldalán kitöltötte stresszről szóló tesztünket.

A háromhetes nyereményjátékban a WEBBeteg.hu 18. életévüket betöltött regisztrált felhasználói vehettek részt, függetlenül attól, hogy a játék kezdete előtt vagy utána regisztráltak. A játék 2009. május 29-én 12 órakor kezdődött és 2009. június 19-én 12 órakor zárult.

A nyertes kisorsolására a szabályzatnak megfeleleően került sor, véletlenszám-generátor segítségével, egy háromfős bizottság jelenlétében. A szilvásváradi wellnes hétvége boldog tulajdonosa:

Busáné Figula Irén

A szerencsés nyertesnek gratulálunk, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot.

Köszönjük regisztrált felhasználóinknak, hogy a WEBBeteg játékán részt vettek, reméljük akik nem nyertek mostani nyereményakciónkon, azok is gazdagabbak lettek, hiszen hasznos tanácsokat tudhattak meg a mindennapos stresszkezelésről és az egészséges életmódról.

Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak


Ön is vágyik arra, hogy a mindennapi zsibongástól távol, egy erdőszéli tisztáson pihenje ki a napi, heti fáradalmakat, hogy madárcsicsergésre ébredjen, és szállodai szobája egy csodálatos kilátású erdős, vagy dombos részre nézzen? Ne keressen tovább! Nálunk valóra vállnak álmai! Családbarát környezetben, vendégközpontú személyzettel, 27 db 2 ágyas és 5 db 4 ágyas hotelszobával, 13 db 4, 6, 8 személyes egyedi apartmanházzal, wellness-fitness részleggel, squash pályával, játszótérrel, konferencia termekkel, hangulatos étteremmel és egyedi szolgáltatásokkal várjuk Vendégeinket.


3348 Szilvásvárad, Park u.25.
Tel.: 36/564-300
[email protected]
www.szalajkaliget.hu

(WEBBeteg)

Módosítva: 2009.06.19 12:25, Megjelenés: 2009.06.19 12:25
Címkék: Nyereményjáték
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A változékony időjárás hatásai A változékony időjárás hatásai

Fronthatások, nyári meleg - Minden korosztály szervezetének megterhelő.

Utazás tömegközlekedéssel Utazás tömegközlekedéssel

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

Minden tizedik gyermeket és a...

Hőségriadó van, itt vannak a kánikulai éjszakák, amikor sokszor aludni sem tudunk a rekkenő melegtől. Felkelünk, mert megszomjaztunk, hálóruhát...

10 ok, ami ujjdagadást okozhat

Az ujjak dagadása általában ártalmatlan, de van, amikor egy súlyosabb, háttérben meghúzódó állapotra utal. Íme, az ujjdagadás (dactylitis)...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.