Nem vonnak ki több pénzt az egészségügyből

Szerző: MTI

Nem vonnak ki több pénzt az egészségügyi ágazatból - jelentette ki Székely Tamás egészségügyi miniszterjelölt szerdai egészségügyi bizottsági meghallgatásán.

A grémium ülésén a régi-új tárcavezető azt mondta, erre vonatkozóan garanciát kapott korábbi találkozójukon Bajnai Gordon miniszterelnöktől.

Az ellenzéki képviselők hozzászólásaikban azt hangsúlyozták, hogy valójában nincs miről meghallgatni a miniszterjelöltet, hiszen az új kormánynak nincs programja, így az egészségügyi ágazatnak sincs.

Székely Tamás közölte még, hogy az Egészségügyi Minisztérium vezetésén nem kíván változtatni, a hivatalban lévő államtitkárral és szakállamtitkárokkal kívánja folytatni a munkát.

(MTI)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

COVID-19 COVID-19

A csecsemőket is védi a koronavírustól a kismamák beoltottsága.

Az álmok terápiás szerepe

Minden ember álmodott már valaha, és minden bizonnyal a legtöbbünkben, ha nem is mindenkiben, felmerült, hogy mit jelenthet az álma, jó-e egyáltalán...

Van-e szerepe az orvosi gombáknak a...

A gyógynövények mellett több ezer éve a gombákat is sokan fogyasztják. Az elmúlt évtizedekben több ezer tudományos publikáció született a...

Valóban befolyásolja az anyagi...

Az orvossal való együtt nem működés és ennek következményei jelentős anyagi terhet rónak az egészségügyi ellátórendszerre és ezzel együtt a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.