Golyóval a fejében, fejfájással fordult orvoshoz - Fotóval

Szerző: Független Hírügynökség
Megjelent: 2009.02.19

Egy 7,62 milliméteres golyót operáltak ki annak a kijevi ügyésznek a koponyájából, aki fejfájásos panaszokkal kereste fel a háziorvosát. A férfi csak arra emlékezett, hogy előző nap elesett az egyik parkolóban és erősen beütötte a fejét.

Vaszil Karman, az ukrán főügyészség nyomozati osztályvezető-helyettese szerdán szűnni nem akaró fejfájásra panaszkodva kereste fel háziorvosát - közölte az ukrán Korreszpondent hírportál.

Forrás: tsn.ua

Az ügyészségi főnyomozó elmondta, hogy előző nap rosszul lett és elesett az egyik kijevi parkolóban, mely során erősen beverte a fejét.

Orvosa beutalta az egyik fővárosi kórházba, ahol a koponyaröntgen egy 7,62 milliméteres lövedéket mutatott ki az agyában.

A sérültet azonnal megműtötték, és eltávolították a fejéből a valószínűleg Kalasnyikov gépkarabélyból származó golyót.

A LigaBizneszInform hírügynökség csütörtök reggeli értesülései szerint az ügyész jól érzi magát a bonyolult műtét után, s már nem szorul intenzív orvosi ellátásra.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a főügyészség vizsgálatot indított.

Vaszil Karman a hivatalában a különlegesen kiemelt ügyek nyomozati szakaszának felügyeletével foglalkozik.

(Független Hírügynökség)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Hajhullás Hajhullás

Mikor beszélünk diffúz hajhullásról? Mi okozhatja ezt a hajhullást?

Lassítható az öregedés? Lassítható az öregedés?

A NAD+-szint csökkenése felgyorsíthatja az öregedést. (x)

Adj vért a légimentőkkel, hogy...

Immár 2. alkalommal indít rendhagyó közösségi véradókampányát a Magyarországi Légimentésért Alapítvány a Magyar Légimentő Nonprofit Kft.-vel...

Az egészségünknek sem mindegy...

Nem is gondolunk bele, hogy egy falfesték kiválasztása milyen jelentőséggel bír. Azon túl ugyanis, hogy jól fedjen, legyen kopásálló és...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.