Golyóval a fejében, fejfájással fordult orvoshoz - Fotóval

Szerző: Független Hírügynökség

Egy 7,62 milliméteres golyót operáltak ki annak a kijevi ügyésznek a koponyájából, aki fejfájásos panaszokkal kereste fel a háziorvosát. A férfi csak arra emlékezett, hogy előző nap elesett az egyik parkolóban és erősen beütötte a fejét.

Vaszil Karman, az ukrán főügyészség nyomozati osztályvezető-helyettese szerdán szűnni nem akaró fejfájásra panaszkodva kereste fel háziorvosát - közölte az ukrán Korreszpondent hírportál.

Golyóval a fejében ment orvoshoz
Forrás: tsn.ua

Az ügyészségi főnyomozó elmondta, hogy előző nap rosszul lett és elesett az egyik kijevi parkolóban, mely során erősen beverte a fejét.

Orvosa beutalta az egyik fővárosi kórházba, ahol a koponyaröntgen egy 7,62 milliméteres lövedéket mutatott ki az agyában.

A sérültet azonnal megműtötték, és eltávolították a fejéből a valószínűleg Kalasnyikov gépkarabélyból származó golyót.

A LigaBizneszInform hírügynökség csütörtök reggeli értesülései szerint az ügyész jól érzi magát a bonyolult műtét után, s már nem szorul intenzív orvosi ellátásra.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a főügyészség vizsgálatot indított.

Vaszil Karman a hivatalában a különlegesen kiemelt ügyek nyomozati szakaszának felügyeletével foglalkozik.

(Független Hírügynökség)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Keringési zavarok Keringési zavarok

Hogyan kezelhetőek? Mit tehet a megelőzésük érdekében?

Várandósság és ajakherpesz Várandósság és ajakherpesz

Védje meg ajkait a herpesztől a terhesség alatt is! (x)

Hatás mellékhatás nélkül? A...

A betegek a recept nélkül vásárolható termékek közül sokszor a növényi készítményeket választják, abban a meggyőződésben, hogy az nem...

Tavaszi zsongás a nyár küszöbén

Január, február, itt a nyár - tartja a mondás. A köztes időben az időjárási szempontból is igen szeszélyes tavaszi hónapok is feladják a leckét...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.