Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és orvoscsapata

Szerző: Endocare Endokrinológiai Központ

Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és az általa vezetett endokrinológus-, belgyógyász-, nőgyógyász- és andrológus orvoscsapat.

A korábbi Budapest, Fehérvári úti rendelés helyett az endokrinológus és szakorvosi csapata a III. kerület Bokor utcai rendelőben (a Kolosy tértől 2 percre) folytatja munkáját. Bár új helyszínen és új néven (Endocare), de a megszokott színvonalon, a páciensek gyógyulásának maximális figyelemmel kísérése mellett dolgoznak, gyógyítanak továbbra is. Az új rendelésen elsősorban az inzulinrezisztenciával vagy cukorbetegséggel, PCO szindrómával, meddőséggel, menstruációs panaszokkal, elhízással, pajzsmirigybetegséggel vagy egyéb hormonzavarokkal érkező pácienseket várják.

Az új rendelésre már május 15-től lehet időpontot kérni a www.endocare.hu honlapon keresztül. További információ: 06 20 779 73 50.

Endocare Endokrinológiai Központ Endocare Endokrinológiai Központ
Cím: 1037, Budapest, Bokor utca 17-21.
Weboldal: www.endocare.hu

Hozzászólások (1)

Cikkajánló

Alváshiány Alváshiány

Összeadódik, de egyszerre nem pótolható. Mit tegyünk, ha alváshiányunk van?

Fitoterápiás készítmények -...

A nemrég megjelent patikai gyógyszerkészítést szabályozó Szabványos Vénygyűjtemények VIII. kötete több mint 50 fitoterápiás cikkelyt tartalmaz....

A vérben lévő szabad...

A D-vitamin hiánya gyakori Európában, különösen az idős embereknél. Számos, többnyire az öregedéssel kapcsolatos betegség, például szív- és...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.