• Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és orvoscsapata

    Szerző: Endocare Endokrinológiai Központ

    Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és az általa vezetett endokrinológus-, belgyógyász-, nőgyógyász- és andrológus orvoscsapat.

    A korábbi Budapest, Fehérvári úti rendelés helyett az endokrinológus és szakorvosi csapata a III. kerület Bokor utcai rendelőben (a Kolosy tértől 2 percre) folytatja munkáját. Bár új helyszínen és új néven (Endocare), de a megszokott színvonalon, a páciensek gyógyulásának maximális figyelemmel kísérése mellett dolgoznak, gyógyítanak továbbra is. Az új rendelésen elsősorban az inzulinrezisztenciával vagy cukorbetegséggel, PCO szindrómával, meddőséggel, menstruációs panaszokkal, elhízással, pajzsmirigybetegséggel vagy egyéb hormonzavarokkal érkező pácienseket várják.

    Az új rendelésre már május 15-től lehet időpontot kérni a www.endocare.hu honlapon keresztül. További információ: 06 20 779 73 50.

    Endocare Endokrinológiai Központ Endocare Endokrinológiai Központ
    Cím: 1037, Budapest, Bokor utca 17-21.
    Weboldal: www.endocare.hu

    Módosítva: 2017.05.10 23:50, Megjelenés: 2017.05.10 23:50
   • Nyomtatás
   • Cikkajánló

    Az idegbecsípődés

    Az idegbecsípődés

    Dr. Berky Zsolt

    A kiváltó ok mielőbbi megszűnésével a tünetek nyomtalanul elmúlhatnak.

    Bőrfelszíni sérülések

    Bőrfelszíni sérülések

    WEBBeteg - Szponzorált tartalom

    A legkisebb sérülésből is lehet baj, ha nem látja el megfelelően. (x)

    Időjárás-változás, fronthatások, nyári meleg

    A testnek és a léleknek is a tavaszi, majd a nyári napsütés, a napfény, a kellemes hőmérsékleten, szerencsés esetben, a tiszta, szabad levegőn való tartózkodás, a fürdőzés, a kirándulás a legideálisabb feltöltődések egyike. Csakhogy a légköri hatások ingadozásával, a hirtelen változó hőmérséklettel, az időjárási fronthatások állandósulásával, a globális felmelegedés következményeivel nagy tehernek van kitéve minden korosztály szervezete már magzati kortól.

    Szapora légzés - Hiperventilláció, tachypnoe

    Légzésünk anélkül működik, hogy gondolni kellene a lélegzetvételre, nem tudatosan irányítjuk. Egy felnőtt ember 12-15-ször vesz levegőt egy perc alatt, ha ennél többször, akkor azt orvosi szakkifejezéssel élve tachypnoénak nevezzük. A tachypnoét el kell különítenünk a hiperventillációtól, ami szintén egyfajta szapora légvétel.

    Pajzsmirigy, hormonok, cukorbaj - Tévhitek az endokrinológiában

    A cukorbetegséget és a hormonzavarokat is lehet gyógyítani gyógynövényekkel - az ehhez hasonló tévhiteket gyűjtöttük egy csokorba. A tíz leggyakoribb tévhit az endokrinológiában.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA