Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és orvoscsapata

Szerző: Endocare Endokrinológiai Központ

Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és az általa vezetett endokrinológus-, belgyógyász-, nőgyógyász- és andrológus orvoscsapat.

A korábbi Budapest, Fehérvári úti rendelés helyett az endokrinológus és szakorvosi csapata a III. kerület Bokor utcai rendelőben (a Kolosy tértől 2 percre) folytatja munkáját. Bár új helyszínen és új néven (Endocare), de a megszokott színvonalon, a páciensek gyógyulásának maximális figyelemmel kísérése mellett dolgoznak, gyógyítanak továbbra is. Az új rendelésen elsősorban az inzulinrezisztenciával vagy cukorbetegséggel, PCO szindrómával, meddőséggel, menstruációs panaszokkal, elhízással, pajzsmirigybetegséggel vagy egyéb hormonzavarokkal érkező pácienseket várják.

Az új rendelésre már május 15-től lehet időpontot kérni a www.endocare.hu honlapon keresztül. További információ: 06 20 779 73 50.

Endocare Endokrinológiai Központ Endocare Endokrinológiai Központ
Cím: 1037, Budapest, Bokor utca 17-21.
Weboldal: www.endocare.hu

Hozzászólások (1)

Cikkajánló

Szívmegállás Szívmegállás

Hetekkel korábban lehetnek tünetei. Tudatosan kellene figyelni a jelekre.

Adójóváírás betegség miatt -...

A személyi kedvezmény igénybevétele szempontjából a súlyos fogyatékosságnak minősülő betegségek köre 2019. január 1-jén bővült utoljára....

Mi lesz velünk a járvány után? A...

Végre kinyitott az ország, és bár még fertőtlenítővel, néha maszkban, de végre újra „szabadok lehetünk”. Régóta vártunk erre. De vajon...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.