Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és orvoscsapata

Szerző: Endocare Endokrinológiai Központ

Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és az általa vezetett endokrinológus-, belgyógyász-, nőgyógyász- és andrológus orvoscsapat.

A korábbi Budapest, Fehérvári úti rendelés helyett az endokrinológus és szakorvosi csapata a III. kerület Bokor utcai rendelőben (a Kolosy tértől 2 percre) folytatja munkáját. Bár új helyszínen és új néven (Endocare), de a megszokott színvonalon, a páciensek gyógyulásának maximális figyelemmel kísérése mellett dolgoznak, gyógyítanak továbbra is. Az új rendelésen elsősorban az inzulinrezisztenciával vagy cukorbetegséggel, PCO szindrómával, meddőséggel, menstruációs panaszokkal, elhízással, pajzsmirigybetegséggel vagy egyéb hormonzavarokkal érkező pácienseket várják.

Az új rendelésre már május 15-től lehet időpontot kérni a www.endocare.hu honlapon keresztül. További információ: 06 20 779 73 50.

Endocare Endokrinológiai Központ Endocare Endokrinológiai Központ
Cím: 1037, Budapest, Bokor utca 17-21.
Weboldal: www.endocare.hu

Hozzászólások (1)

Cikkajánló

Miként változtatja meg az eltérő...

Nem egyszerű meghatározni és megmagyarázni a csökkenő nemi vágy jelentését a párok közt, mivel el kell fogadni, hogy annak ereje, intenzitása egy...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.