• Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és orvoscsapata

    Szerző: Endocare Endokrinológiai Központ

    Júniustól új helyen rendel Dr. Tűű László és az általa vezetett endokrinológus-, belgyógyász-, nőgyógyász- és andrológus orvoscsapat.

    A korábbi Budapest, Fehérvári úti rendelés helyett az endokrinológus és szakorvosi csapata a III. kerület Bokor utcai rendelőben (a Kolosy tértől 2 percre) folytatja munkáját. Bár új helyszínen és új néven (Endocare), de a megszokott színvonalon, a páciensek gyógyulásának maximális figyelemmel kísérése mellett dolgoznak, gyógyítanak továbbra is. Az új rendelésen elsősorban az inzulinrezisztenciával vagy cukorbetegséggel, PCO szindrómával, meddőséggel, menstruációs panaszokkal, elhízással, pajzsmirigybetegséggel vagy egyéb hormonzavarokkal érkező pácienseket várják.

    Az új rendelésre már május 15-től lehet időpontot kérni a www.endocare.hu honlapon keresztül. További információ: 06 20 779 73 50.

    Endocare Endokrinológiai Központ Endocare Endokrinológiai Központ
    Cím: 1037, Budapest, Bokor utca 17-21.
    Weboldal: www.endocare.hu

    Módosítva: 2017.05.10 23:50, Megjelenés: 2017.05.10 23:50
   • Nyomtatás
   • Cikkajánló

    Szürkehályog-műtét

    Szürkehályog-műtét

    Szponzorált tartalom

    Fájdalommentesen kezelhető a szürke hályog és visszaállítható a látásélesség. (x)

    A prosztata egészsége

    A prosztata egészsége

    Cs. K., fordító

    Egészséges táplálkozással és életmóddal bizonyítottan sokat tehet prosztatája védelméért.

    Ezért fázékonyabbak a nők, mint a férfiak

    A lakásban hosszú melegítőben és pulóverben lévő hölgy mellett kényelmesen megfér a pólós és rövid nadrágos férfi. Ha ismerős a kép, nem meglepő, már tudományos magyarázat is van arra, hogy miért fáznak jobban a nők.

    A kézmosás fontos: Hogyan mossuk helyesen?

    A rendszeres kézmosással csökkenthetjük az olyan fertőző betegségek esélyét, mint amilyen a nátha, az influenza és a hasmenés. Nem elég azonban a rendszeres kézmosás. Nagyon sokan nem használnak szappant, vagy túl rövid ideg mossák a kezüket.

    Pajzsmirigy, hormonok, cukorbaj - Tévhitek az endokrinológiában

    A cukorbetegséget és a hormonzavarokat is lehet gyógyítani gyógynövényekkel - az ehhez hasonló tévhiteket gyűjtöttük egy csokorba. A tíz leggyakoribb tévhit az endokrinológiában.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.