• Még egy napig küldhetők alkotások az Astellas Gyermekrajz Pályázatra

    Szerző: www.astellasdij.hu

    A világ legkedvesebb gyermekorvosait kereső Astellas Gyermekrajz Pályázat nevezési időszaka 2014. február 6-án (csütörtök) éjfélkor lejár, vagyis az 5-12 éves korosztályba tartozó gyermekek rajzait addig lehet postára adni.

    Az idei megmérettetésre máris több száz rajz érkezett, amelyekben készítőik őszintén mesélnek kedvenc doktoraikról. Bár a pályázaton most sem előírás, a rajzhoz mellékelve mégis egyre többen küldik be legkedvesebb történetüket és mesélik el, miért az ő orvosuk a legjobb, legkedvesebb az egész világon. Az alkotásokban megjelenő köszönet és hála a pályázat szervezőin keresztül természetesen eljut a megrajzolt orvosokhoz is, akik óriási örömmel fogadják a kedves, olykor megható alkotásokat.

    A nevezési határidőt követően a beérkezett rajzokat a pályázati zsűri és a nagyközönség egymástól függetlenül értékeli.

    Hirdetés

    Az idei zsűri tagjai: Janikovszky János, a Móra Könyvkiadó elnök-vezérigazgatója, Bartos Erika meseíró és -rajzoló, Varga Edit, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője, Dr. Hauser Péter gyermekonkológus szakorvos, Dr. Badacsonyi Szabolcs, a Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemle szerkesztőbizottsági elnöke, Dr. Rigler Ilona, a Heim Pál Gyermekkórház Mentálhigiénés Központjának vezetője, valamint a számos hazai gyermekkönyv illusztrátoraként ismert Kalmár István.

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    Az értékelés menetéről és a pályázat egyéb részleteiről információk a www.astellasdij.hu/gyermekrajz weboldalon érhetők el. Az Astellas Pharma és a Móra Könyvkiadó közös gondozásában zajló nemes megmérettetés 2013 őszén immár másodszor indult el, hogy a gyerekek igyekezetén és munkáján keresztül a társadalom figyelmét kiváló hazai gyermekorvosainkra irányítsa rá.

    (www.astellasdij.hu)

     

     

    Legutóbb frissült: 2014.02.04 15:07
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Mi okozhat viszketést?

    Mi okozhat viszketést?

    Dr. Csuth Ágnes

    A tartós viszketés a kellemetlenségen túl további szövődményeket is okozhat.

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat negyedszerre

    2014 áprilisában negyedik alkalommal indul útjára az egészségügyi szakdolgozói hivatás, a kiemelkedő szakmai teljesítmények méltó elismeréséért és a pályán maradás erősítéséért életre hívott Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat.

    Már szavazhatunk a világ legkedvesebb gyermekorvosait bemutató rajzokra

    Elindult az 5-12 éves korosztály részvételével, az Astellas Pharma és a Móra Könyvkiadó közös gondozásában zajló Astellas Gyermekrajz Pályázat internetes közönségszavazása.

    Határidő-hosszabbítás a 2013-as Astellas-pályázatokon!

    Meghosszabbított nevezési határidővel továbbra is várják az idei felterjesztéseket, médiaanyagokat, valamint rajzokat az Astellas-pályázatok (Az év orvosa, Média az orvosokért, Astellas Gyermekrajz Pályázat) szervezői.

    Határidő-hosszabbítás a 2013-as Astellas-pályázatokon!

    Meghosszabbított nevezési határidővel továbbra is várják az idei felterjesztéseket, médiaanyagokat, valamint rajzokat az Astellas-pályázatok (Az év orvosa, Média az orvosokért, Astellas Gyermekrajz Pályázat) szervezői.

    Idén is keresik a világ legkedvesebb gyermekorvosait

    Október 29-én az MTVA székházában Az év orvosai – gyermekszemmel nyílt kiállítás, amely a tavaly első alkalommal megrendezett Astellas Gyermekrajz Pályázat legszebb alkotásait mutatja be.

    Gyermekrajzpályázat

    Az Országos Gyermekegészségügyi Intézet gyermekrajzpályázatot hirdet iskolások számára, „otthonbiztonság” témában.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.