• Határidő-hosszabbítás a 2013-as Astellas-pályázatokon!

    Szerző: astellasdij.hu

    Meghosszabbított nevezési határidővel továbbra is várják az idei felterjesztéseket, médiaanyagokat, valamint rajzokat az Astellas-pályázatok (Az év orvosa, Média az orvosokért, Astellas Gyermekrajz Pályázat) szervezői.

    A módosítás értelmében a gyermekrajzok beküldésére 2014. február 6-ig, a betegtörténettel való jelölésre február 18-ig, a médiapályázatra történő nevezésre pedig március 7-ig van lehetőség.

    „Minden évben nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a páciensek által beküldött történeteken, a szívmelengető gyermekrajzokon, valamint a pozitív példákat bemutató médiaanyagokon keresztül milyen sok, emberi és szakmai szempontból egyaránt kiváló orvos kerülhet a nyilvánosság fókuszába. Fontosnak érezzük, hogy a magyar egészségügyet érő kritikák mellett e pozitív példák is minél nagyobb teret és nyilvánosságot kapjanak, hisz a betegek orvosba vetett hitét épp az ilyen esetek erősíthetik legjobban. Szeretnénk, ha az idei pályázatokon a korábbinál még több kitűnő orvost ismerhetnénk meg, ezért – sokak kérésének eleget téve – a pályázati időszak meghosszabbítása mellett döntöttünk” – nyilatkozta Dr. Markovich György, a díjat alapító Astellas Pharma ügyvezető igazgatója.

    Hirdetés

     Várják a történeteket a hetedik Astellas-díj - Az év orvosa pályázatra!


    Október első hetében számos újdonsággal indult útjára a 2013-as Astellas-díj - Az év orvosa pályázat. A kezdeményezés célja továbbra is az, hogy a hazai egészségügyben a 2013-as esztendő során megtapasztalt, emberileg és szakmailag egyaránt kiemelkedő orvosi teljesítményekre, valamint a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra irányítsa rá a nyilvánosság figyelmét. Várják a történeteket a hetedik Astellas-díj - Az év orvosa pályázatra!>>

    Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázatra idén is az egykori és jelenlegi betegek saját vagy közvetlen hozzátartozójuk kezeléséről, gyógyulásáról írt történetét várják a szervezők, amelyből orvosuk emberi és szakmai kiválósága egyaránt láthatóvá válik. A 2013-ban második alkalommal meghirdetett Astellas Gyermekrajz Pályázaton az 5–12 éves korosztályba tartozó gyerekek rajzolhatják meg doktor nénijükkel vagy bácsijukkal kapcsolatos kedvenc történetüket. Az Astellas-díj – Média az orvosokért pályázaton olyan cikkeket, riportokat, illetve egyéb anyagokat (akár nyomtatott, online, rádiós vagy televíziós) várnak, amelyek kimondottan a magyar egészségügyben megtapasztalt pozitív történetekről, emberi és szakmai helytállásról számolnak be.

    A pályázatokkal kapcsolatos részletes információk a www.astellasdij.hu weboldalán olvashatók.

    (astellasdij.hu)

    Legutóbb frissült: 2014.01.13 17:01
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Tüdőtályog

    Tüdőtályog

    Dr. Brugós László

    A tüdőtályog általában szövődményként jelenik meg. Okok, tünetek és kezelés.

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    Ki lesz idén az Év orvosa? - itt a TOP15 lista

    A február 26-i indulás óta összesen 5.648 szavazat érkezett a 2015-ös Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán. A nemes versengés tétje idén is az, hogy ki kapja az Astellas-közönségdíjat, illetve az azzal járó Az év orvosa címet.

    Köszönjük meg együtt! - orvosok és a kórházi osztályok egyaránt jelölhetők az Év Orvosa 2015 pályázaton

    Az idén kilencedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj - Az év orvosa pályázaton bárki jelölheti orvosát, vagy a kezelése, gyógyulása során megismert osztály teljes kollektíváját.

    Ki lesz idén az Év orvosa? - itt a TOP15 lista

    A március 6-i indulás óta összesen 3.608 szavazat érkezett a 2014-es Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán.

    Idén is több száz pozitív történet az Astellas-díj - Az év orvosa pályázaton!

    Lezárult a 2014-es Év orvosa pályázat közönségjelölési időszaka. A tavaly ősszel immár nyolcadik alkalommal meghirdetett nemes versengésre összesen 212 darab, az orvosok emberségét, nagyszerű teljesítményét, illetve példaértékű orvos-beteg kapcsolatokat bemutató történet érkezett, amellyel idén 123 orvos került a jelöltek közé.

    Már csoportok is jelölhetők az Astellas-díj - Az év orvosa pályázaton

    Nyolcadik alkalommal hirdették meg ma a legkiválóbb és legemberségesebb hazai orvosok felkutatására és elismerésére létrehozott Az év orvosa pályázatot.

    Dr. Kelemen Edit: a koraszülött részleg az én kábítószerem

    Ez egy nagyon szűk terület. Vagy nagyon szereti az ember, vagy kijelenti, hogy soha nem akar koraszülötthöz nyúlni – nyilatkozta a WEBBeteg.hu portálnak az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségdíjasa dr. Kelemen Edit, kecskeméti csecsemő- és gyermekgyógyász, neonatológus.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.