• Astellas-díj - Média az orvosokért 2013 pályázat

    Szerző: WEBBeteg

    Az Astellas Pharma, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének szakmai együttműködésével immár harmadik alkalommal hirdet médiapályázatot, amelynek legfőbb célja az orvosi hivatás társadalmi megbecsülésének erősítése.

    A pályázatra újságírók, riporterek és szerkesztők csak saját készítésű anyagaikkal nevezhetnek. A nevezés mellékleteként minden pályázó 3 darab pályaművet nyújthat be.
     
    Hirdetés
     
    A pályamű olyan cikk, riport, interjú, műsor, vagy műsorrészlet lehet, amely 2013. január 1. és 2014. január 24. között valamely sajtótermékben vagy egyéb médiumban, magyar nyelven jelent meg és amely témaként az emberi és szakmai vonatkozásban egyaránt nagyszerű orvosi teljesítményekre, az orvosi helytállásra, a kezelés, ill. gyógyítás során kialakuló különleges orvos-beteg kapcsolatokra, valamint ezek gyógyulásban betöltött szerepére hívja fel a laikus közönség figyelmét.
     
    A pályázati anyagot legkésőbb 2014. január 25-én 12.00 óráig a pályázat weboldalán lehet közvetlenül feltölteni, vagy postai úton a SESAME Pályázati Iroda postacímére (1660 Budapest, Pf. 448.) eljuttatni. Kérjük, hogy postai feladással egy időben a [email protected] e-mail címre is legyenek kedvesek egy értesítést küldeni a nevezés beküldéséről.

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    A pályázati anyagok weboldalon keresztül történő feltöltése előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy postai feladás esetén a pályaművekhez a kiíráshoz mellékelt pályázati adatlapot szíveskedjenek kitöltve csatolni!
     
    A pályaműveket értékelhető formában – újságcikkek esetében szkennelve, hang- és mozgóképes anyagok esetében legfeljebb 15 perc terjedelemben – kell benyújtani, online publikált anyagok esetében a megjelenés linkjét kérjük feltüntetni.
     
    A pályaművek nem tudósíthatnak az Astellas Pharma, továbbá a Magyar Újságírók Országos Szövetsége által szervezett rendezvényekről, eseményekről, illetve nem szerepelhet bennük az említett szervezetek neve.
     
    A Média az orvosokért 2013 pályázat nyertese 2014. február elején az Astellas-díj – Az év orvosa 2013 pályázat záróünnepségén rangos díjat vehet át. A díjakat független és jelentős szakmai múlttal rendelkező bíráló bizottság ítéli oda.
     
    Legutóbb frissült: 2013.10.16 17:12
    Címkék: Astellas Díj,
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Tüdőtályog

    Tüdőtályog

    Dr. Brugós László

    A tüdőtályog általában szövődményként jelenik meg. Okok, tünetek és kezelés.

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    Már csoportok is jelölhetők az Astellas-díj - Az év orvosa pályázaton

    Nyolcadik alkalommal hirdették meg ma a legkiválóbb és legemberségesebb hazai orvosok felkutatására és elismerésére létrehozott Az év orvosa pályázatot.

    Dr. Kelemen Edit: a koraszülött részleg az én kábítószerem

    Ez egy nagyon szűk terület. Vagy nagyon szereti az ember, vagy kijelenti, hogy soha nem akar koraszülötthöz nyúlni – nyilatkozta a WEBBeteg.hu portálnak az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségdíjasa dr. Kelemen Edit, kecskeméti csecsemő- és gyermekgyógyász, neonatológus.

    Idén is 12 ezer beteg értékeli az Astellas-díjra jelölt szakdolgozói csoportok munkáját

    A 2014-es Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázaton felterjesztett mintegy félszáz csoportnál már javában zajlik a kötelezően előírt 21 napos betegelégedettségi felmérés.

    48 csapat az Az év egészségügyi szakdolgozója 2014 pályázat csoportos jelöltjei között

    2014. május 19-én lezárult az Astellas Pharma, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, a Magyar Kórházszövetség, valamint a négy hazai klinikai központ közös szervezésében idén negyedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat csoportos jelölési időszaka.

    Orvosokat és egészségügyi szakdolgozókat ünnepelt ma Bács-Kiskun megye

    Az Astellas-díjhoz kapcsolódó pályázatok történetében már eddig is számos, rendkívüli teljesítményt nyújtó Bács-Kiskun megyei orvos és egészségügyi szakdolgozó került a nyilvánosság fókuszába.

    Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat negyedszerre

    2014 áprilisában negyedik alkalommal indul útjára az egészségügyi szakdolgozói hivatás, a kiemelkedő szakmai teljesítmények méltó elismeréséért és a pályán maradás erősítéséért életre hívott Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.